Kjøpesenterkonferansen har vært det klart viktigste arrangementet til NCSC i Norge. Blir konferansen arrangert av NCSC heretter nå som tunge aktører har meldt seg inn i Norsk Kjøpesenterforening? Ill. foto fra konferansen i 2018.

NCSC svarer: Tror på fysisk handel og samarbeid

NCSC svarer på gårsdagens nyhet om at Norsk Kjøpesenterforening gjenoppstår og at det dermed er to konkurrerende foreninger i Norge.

Publisert

I går ble det kjent at Norsk Kjøpesenterforening gjenoppstår, og at det for første gang på 17 år er to foreninger for kjøpesenterbransjen i Norge.

Tunge kjøpesenteraktører har allerede meldt seg inn, blant andre Thon Gruppen og Scala Eiendom.

Kajsa Hernell er managing director i NCSC.

Det skaper blant annet tvil om hvem som kommer til å arrangere Kjøpesenterkonferansen i framtida.

Retailmagasinet spurte Kajsa Hernell, managing director i NSCS om kommentar.

– Vi ønsker alle nye initiativ som driver bransjen framover velkommen og ser fram til den kommende utviklingen i Norge. Det skal bli spennende å se hvilke nye idéer som utvikles i og med den nye organisasjonen og hvilke synergier det kan generere på den nordiske arenaen, sier Hernell til Retailmagasinet.

Hun forteller at NCSC er overbevist om at den kommersielle plassen og det fysiske møtet kommer til å bli en enda viktigere del av framtidens handel.

– NCSC har til hensikt å fortsette å støtte og drive den utviklingen med fokus på samarbeid - både på hjemmebane, i Norden og internasjonalt, sier Hernell.

Powered by Labrador CMS