Galleriet vant Årets kjøpesenter 2022 på Kjøpesenterkonferansen.
Galleriet vant Årets kjøpesenter 2022 på Kjøpesenterkonferansen.

Galleriet ble Årets Kjøpesenter 2022

I en svært jevn finale ble Galleriet i Bergen kåret til Årets kjøpesenter 2022, den aller gjeveste prisen på Kjøpesenterkonferansen.

Publisert

Juryen skriver:

Konkurransen om bransjens gjeveste pris har aldri vært jevnere. Vi må få takke alle som deltok for solid gjennomførte søknader.

Juryen har etter grundig vurdering likevel kommet frem til en enstemmig konklusjon.

Senteret har vært gjennom en omfattende oppgradering av en kompleks bygningsmasse, og har gjennom denne prosessen skapt sin egen og tydelige profil. Fra tak til gulv er det kvalitet, og belysningen imponerer. Nye og unike konsepter, sammen med kjente og etablerte aktører, bidrar til en god butikkmiks.

Med et jordnært forhold til sitt nedslagsfelt løftes arkitekturen frem som en integrert del av markedsføringen. Bygget brukes aktivt som kanal for sanselige opplevelser, aktiviteter og kampanjer. Målgruppen er tydelig definert, og kommunikasjonen tydelig rettet mot disse.

Senterets drift overbeviser med energieffektivitet og bærekraft. Det vises solid sosialt engasjement gjennom praktisk integreringsarbeid. Der fysiske rammer setter naturlige begrensninger er det gjennom tematisering tilrettelagt for trivsel i hverdagen for de ansatte.

I et krevende konkurransebilde, og med lokale utfordringer, har senteret oppnådd solide økonomiske resultater.

Den imponerende forvandlingen fremstår som et resultat av iherdig innsats, et boblende engasjement og en sterk tro på eget produkt.

Norsk Kjøpesenterforening gratulerer Galleriet som vinner av Årets Kjøpesenter 2022

Powered by Labrador CMS