Hovedkontaktpersoner for samarbeidet mellom NHOSH og advokatfirmaet CLP er (f.v.) Hans Jørgen Langeland (assosiert partner i CLP), Kjetil Vågen (partner i CLP) og Linda Vist (bransjedirektør i NHOSH).

NHO Service og Handel inngår samarbeidsavtale med CLP

Det juridiske landskapet blir stadig mer komplekst for tjeneste- og varehandelsaktører. NHO Service og Handel har derfor inngått samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP for å kunne tilby medlemmene best mulig bistand på området.

NHO Service og Handel (NHOSH) har styrket sin posisjon innen tjeneste- og varehandel, og melder at de har en strategisk satsning for å utvikle medlemstilbudet på dette området.

– Ett av behovene blant NHOSH-medlemmer er informasjon og rådgivning innen det stadig mer komplekse juridiske landskapet for tjeneste- og varehandelsaktører, sier Linda Vist, bransjedirektør i NHOSH.

For å kunne tilby sine medlemmer nyttig juridisk informasjon på nettsider, seminarer og i andre kanaler, og ved behov å kunne vise videre til spesialisert juridisk kompetanse innen tjeneste- og varehandel, har NHOSH inngått en samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP.

Utover tilbud til NHOSH sine medlemmer om juridisk bistand, vil CLP bidra med praktisk anvendelig informasjon på NHOSH sine seminarer og nettsider.

CLP har tjeneste- og varehandel som et av sine viktigste fagområder, og er ledende i Norge på feltet. Blant annet har advokatfirmaet blitt kåret til landets beste innen varehandel/retail i Finansavisens advokatundersøkelse de siste tre årene.

Kjetil Vågen har her blitt kåret til beste advokat innen varehandel/retail de siste fem årene.

Powered by Labrador CMS