Fasade mot Barstølveien
Fasade mot Barstølveien

Utvider retail park i Sørlandsparken med 22.000 m2

Sørlandstunet utvides og blir nest største senter i Sørlandsparken.

Publisert

God Driv AS – som har en eiendomsportefølje på over 150.000 m² – skal kommende to år bygge ytterligere 50.000m2 med handels- og logistikk-arealer.

Et av de største prosjektene er en utvidelse av Sørlandstunet i Sørlandsparken i Kristiansand. Her bygges det nå to nybygg på til sammen 22.000 m2.

Sørlandstunet skal huse følgende retailere:

· Megaflis – ny konseptbutikk på over 5.000 m2

· Power – ny konseptbutikk på over 3.500 m2

· Gigaboks

· Rusta

· Holdbart

Største bilvask

I tillegg skal et nytt bilvaskkonsept inn på Sørlandstunet. Dive In åpner Nordens største bilvaskanlegg, med en vaskegate som kan vaske opp til 70 biler i timen, kombinert med en stor hall for støvsuging og bilpleie.

Sørlandstunet har hus/hjem/hobby-profil.
Sørlandstunet har hus/hjem/hobby-profil.

Sertifisert

Byggene vil bli de første Breeam-sertifiserte handelsbyggene i Sørlandsparken, med fokus på miljø og lave energikostnader.

– Dette ser vi blir viktigere og viktigere for våre leietakere, og vi er derfor i ferd med å oppgradere alle våre eiendommer med solcelleparker , sier styreformann og eier Tore Drivenes.

Hus/hjem/hobby

Fra før av har Sørlandstunet leietakere som Skeidar, Pet XL, Rolfs Elektro Right Price Tiles og en rekke kjøkkenleverandører, som forsterker hus/hjem- og hobby-profilen på senteret.

Når senteret står ferdig utbygget rett etter sommeren, blir total bygningsmasse over 50.000 m2, og blir dermed det nest største senteret i Sørlandparken.

Powered by Labrador CMS