Inngår allianse: Karl Munthe-Kaas, adm.dir. i Kolonial.no og Stine Trygg-Hauger, adm.dir. i Clas Ohlson. (Foto: Javad M. Parsa)

Kolonial.no + Clas Ohlson = Sant

Fra om med i dag kan nordmenn handle produkter fra Clas Ohlson hos Kolonial.no. Et viktig strategisk samarbeid for begge parter hvor Clas Ohlson styrker leveransetilbudet, mens Kolonial.no øker produktutvalget til kundene.

Publisert

– Tilgjengelighet og service er fokusområder for Clas Ohlson. Derfor er samarbeidet med Kolonial.no et viktig strategisk samarbeid for oss som vi gleder oss til. Vi kommer nærmere flere kunder og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Det vi tilbyr, passer godt inn i handlekurven sammen med melk og brød fra Kolonial.no. Det å få matvarene levert hjem på døra forenkler hverdagen betydelig, og enda bedre blir det når dingser fra Clas Ohlson kommer i samme handlepose, sier Stine Trygg-Hauger, adm.dir. i Clas Ohlson i en pressemelding.

200 Clas Ohlson-dingser tilgjengelig

Kolonial.no er Norges største nettbutikk for dagligvarer og tilbyr hjemlevering til store deler av Østlandet 7 dager i uka. Fra og med i dag er 200 Clas Ohlson-dingser tilgjengelig hos Kolonial.no, men planen er å utvide produktutvalget med varer som kundene ønsker seg når de handler hos Kolonial.no.

– Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet med Clas Ohlson. Vi deler samme visjon om gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Deres sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, og det vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier Karl Munthe-Kaas, adm.dir. i Kolonial.no.

Samarbeid med MatHem i Sverige

I 2017 innledet Clas Ohlson i Sverige samarbeid med MatHem. Det ble tatt svært godt imot av svenske kunder, 1 av 10 av alle ordre inneholder produkter fra Clas Ohlson.

– Vi er blitt inspirert av våre svenske kollegaer. Med tanke på at dagligvarer handles med høy frekvens, er dette gode tall. Vi ser at kundenes handlemønster og forventninger endrer seg raskt. For oss er det viktig å være relevante og ikke minst ha tilstedeværelse i de kanalene kundene er. Vi har 90 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør hvor kundene kan møte oss ansikt til ansikt å få hjelp og personlig service, men vi ser at raske og fleksible leveranser hjem på døra blir stadig viktigere for flere, sier Trygg-Hauger.

Powered by Labrador CMS