Jill Akselsen blir fra februar den ene av tolv regiondirektører i NorgesGruppen.
Jill Akselsen blir fra februar den ene av tolv regiondirektører i NorgesGruppen.

Hun blir ny regiondirektør i NG Agder

Jill Akselsen blir ny regiondirektør i NorgesGruppen Agder. Hun overtar stillingen etter Peder Syrdalen, som har hatt rollen som regionsdirektør i en mannsalder.

Peder Syrdalen, som i tillegg var ASKO-direktør frem til høsten 2021, går av med pensjon etter 2023. Han vil sørge for en god veksling med Akselsen.

Jill Akselsen har flere års fartstid i eiendomsbransjen, både fra rådgiverbransjen og med utvikling av bolig, kontor og handel. De seneste årene har hun vært administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom AS og i BRG Utvikling AS.

- Jeg har hatt noen fantastiske år der jeg har fått være med på store utviklingsprosjekter i regionen, så det skulle litt til for å flytte på seg. Men det ble for fristende da jeg ble kontaktet om muligheten for å bidra hos et av landets største selskap, som også representerer de dyktigste eiendomsmiljøene. NorgesGruppen er en type mulighet som man bare må takke ja til, sier Akselsen.

NorgesGruppen er inndelt i totalt 12 regioner. Region Agder representerer cirka 130 dagligvarebutikker, i tillegg til andre konsepter innenfor servicehandel og bredt vareutvalg.

Regiondirektøren har ansvaret for å ivareta NorgesGruppens kommersielle interesserer i regionen. Oppgavene innebærer å jobbe aktivt med utvikling av regionen gjennom prospecting, nyetableringer og eiendomsutvikling, for å sikre forbrukerne de beste butikkene.

-En vesentlig faktor for at jeg valgte NorgesGruppen er de tydelige bærekraftsmålene på områdene miljø, helse og mennesker. Disse preger hele virksomheten, fra drift, produktutvikling og produksjon til forretningsutvikling, investeringer og HR. NorgesGruppens visjon om å lede an i det grønne skiftet, styrke folkehelsen og tilby gode arbeidsmuligheter for alle, motiverer og inspirerer meg, fremholder Akselsen.

Regiondirektør rapporterer til Truls Fjeldstad, Konserndirektør Detalj, Region og Eiendom i NorgesGruppen ASA, som har det overordnede ansvar for utvikling av NorgesGruppens detaljvirksomhet og eiendomsportefølje.

- Vi har sett etter en leder for regionen som er nettverksbygger og relasjonsbygger med et langsiktig perspektiv, og som skaper tillit og forutsigbarhet overfor kolleger og samarbeidspartnere. Jeg ønsker Jill Akselsen velkommen til NorgesGruppen, og gleder meg til vi kommer i gang, sier Truls Fjeldstad.

Jill Akselsen tiltrer stillingen 1.februar.

Powered by Labrador CMS