Cato Hoberg
Cato Hoberg skifter beite og begynner i Apport Norge om en måned.

Han er ny Sales Manager SaaS i Apport Norge

1. desember starter Cato Hoberg i Apport Systems i stilling som Sales Manager SaaS i Norge.

Apport Systems melder at de får Cato Hoberg på laget fra 1. desember.

Hoberg har lang fartstid norsk logistikk og lagerdrift. Han har erfaring fra bl.a. Unifaun og nShift og har vært styreleder i Logistikkforeningen.

Han er godt kjent i logistikkbransjen og synlig i mediebildet. På LinkedIn har han over 12.000 følgere.

En snau måned før han tiltrer, trekker Cato Hoberg frem tre momenter for at han begynner i Apport:

  • Å vise flere bedrifter i mitt nettverk i logistikk-Norge at de også nå kan investere i et smidig og effektivt cloudbasert WMS fra Apport. Jeg har møtt flere bedrifter opp gjennom årene som har «holdt igjen» beslutningen med å implementere et WMS, ofte pga av antatt kompleksitet og tidslinje for hele prosjektet, antatt kostnadsnivå og usikkerhet ang ROI. 
  • Å bli bedre kjent med og utvikle meg videre innen en nisje i logistikken jeg kun har samarbeidet med som partner tidligere (Warehouse Management). 
  • Å bli kjent med alle mine nye hyggelige kolleger i Apport. Jeg har fulgt med dem fra sidelinjen i noen år, som samarbeidspartner, og blitt både imponert og sjarmert. Så da jeg oppdaget for kort tid siden at de søkte etter ny Sales Manager i Norge, kontaktet jeg dem øyeblikkelig.
  • I usikre tider kan bedrifter se over sitt setup

Cato Hoberg peker på at majoriteten av norsk næringsliv befinner seg i det såkalte SMB-segmentet. Her opplever man for tiden store svingninger.

– 2023 har i Norge, som flere andre land vært preget av både usikkerhet og generell avventning etter noen tidligere svært gode år. Enkelte bransjer vokser som aldri før, andre sliter kraftig. I slike tider ser bedriftene gjerne over sitt «setup» systemmessig, i håp om å kunne avdekke effektiviseringsøkning, forbedre sine marginer, øke kvaliteten på sin totale vareflyt og derved hele kundeopplevelsen. Kort sagt, her er det svært gode muligheter for Apport til å gi disse bedriftene akkurat det «løft» de ønsker seg, sier Hoberg,

– Hva fikk deg til å interessere deg for lagerstyring? 

– Jeg «ramlet» helt tilfeldig inn i logistikkbransjen for snart 40 år siden. Jeg likte meg så godt at det aldri har falt meg inn å finne på noe annet. Er det en ting jeg skal trekke frem som absolutt mest verdifullt gjennom alle disse årene, så er det privilegiet å hver eneste dag kunne «sparre» med bedriftenes dyktigste nøkkelmedarbeidere om hvordan vi sammen kan forbedre en uhyre viktig del av deres virksomhet. Det har blitt ett anseelig antall kundebesøk i løpet av denne tiden, ganske mange av dem har startet med en runde på lageret. Jeg klør etter å dykke litt dypere ned i denne delen også, men er samtidig ydmyk for spisskompetansen jeg allerede har møtt i Apport – ser frem til å fortsatt lære mer. Hvem vet, det kan jo hende jeg kan komme med noen gode innspill også, avslutter Cato Hoberg med et smil.

Powered by Labrador CMS