Hege Nilsen går av som sjef i Stormberg etter fire år.

Fra Stormberg til Egde

Etter over fire år som leder for over 250 Stormbergere har Hege Nilsen nå takket av for å gå videre som leder for kommunikasjon hos Egde.

I august ble det klart at Hege Nilsen går av og av gründer Steinar J. Olsen kommer tilbake til sjefsrollen han også har hatt før.

– Jeg ser frem til å fortsatt jobbe med mennesker og teknologi, få lære av de beste fagnerdene i Agder og omegn og ikke minst få et innblikk i en rekke spennende kunder innen et bredt spekter fra; statlig og kommunal sektor, energi, olje- og gass, industri, helse, finans- og forsikring og telekom, skriver Hege Nilsen på LinkedIn.

Hun forteller om fire innholdsrike år i Stormberg med alt fra verdidebatter, lansering av Nåløyet sammen med Halden fengsel, mangfoldssertifisering, plattformbytter til pandemi og alle ettervirkningene av denne.

– Endring er det eneste konstante. Mest av alt har det vært fantastiske menneskemøter, utvikling og læring, skriver Nilsen.

Etter 15+ år i e-com og retail regner hun med at savnet etter bransjen vil være der.

– Men heldigvis fortsetter jeg som styremedlem i Stormberg, mangfoldsarbeidet gjennom Seema samt i styremedlem i Virke Digital Handel, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS