Hege Nilsen går av som daglig leder i Stormnberg, og gründer Steinar J. Olsen kommer tilbake til rollen han også har hatt før.
Hege Nilsen går av som daglig leder i Stormnberg, og gründer Steinar J. Olsen kommer tilbake til rollen han også har hatt før.

Lederbytte i Stormberg – gründeren tilbake i sjefsstolen

Etter mer enn fire år som daglig leder i Stormberg, takker Hege Nilsen av i slutten av neste måned. Gründer og eier Steinar J. Olsen går tilbake i rollen som daglig leder.

- Det har vært fire lærerike og spennende år. Jeg er utrolig stolt av alt vi har fått til sammen gjennom disse årene, og takknemlig for tilliten jeg har hatt i rollen, sier Hege Nilsen.

Hege Nilsen har ledet Stormberg med stø hånd gjennom en utfordrende periode med pandemi og en krevende tid i forsyningskjeden som følge av både krigen i Ukraina og ettervirkningene av pandemien.

- Det er i ukjent terreng en organisasjon virkelig viser hvem den er. Den styrken og endringsvilligheten 250 Stormbergere har utvist gjennom alt vi har stått i sammen, vil for alltid ha satt uslettelige spor hos meg. Vi har kommet styrket ut av dette, og jeg ser frem til å få følge selskapet videre gjennom nytt verv, sier Hege Nilsen.

Stormberg har de siste årene utviklet seg videre mot hundreårsmålet, og drevet frem nye satsningsområder som sko, turutstyr — og egen satsning på hund og katt. Hege Nilsen vil fortsette å bidra inn i Stormberg, men nå i en ny rolle som representant i styret.

- Vi er takknemlige for innsatsen Hege har lagt ned i Stormberg, og vi er glade for at hun skal bidra med sin solide kompetanse i styret etter at hun i slutten av september går av som daglig leder, sier Stormberg-gründer og styreleder Steinar J. Olsen.

Steinar J. Olsen etablerte Stormberg i 1998 og var daglig leder frem til våren 2018.

- Jeg ser frem til å bli en del av Stormbergs daglige ledelse igjen, bli kjent med Stormbergere som har startet i virksomheten disse fire årene og videreføre vårt engasjement innenfor inkludering, bærekraft og naturmangfold, sier Stormberg-gründeren.

Med norske forbrukeres økte fokus på bærekraftige produkter og Stormbergs sterke merkevareposisjon innenfor turklær, ligger alt til rette for vekst og en spennende utvikling de kommende årene.

Powered by Labrador CMS