REMA 1000 Norge har inngått samarbeid med RELEX Solutions for å optimere integrert prognostisering, vareforsyning og prosesser i butikkene sine.

REMA 1000 Norge velger RELEX Solutions

REMA 1000 Norge velger RELEX Solutions for optimering av vareforsyning, prognoser og space av butikkene.

REMA 1000 Norge har som den ledende franchisebaserte dagligvarekjeden inngått samarbeid med RELEX Solutions for å optimere integrert prognostisering, vareforsyning og prosesser for space-planlegging av deres 670 butikker over hele landet.

REMA 1000 vil utnytte RELEX i sitt arbeid og fokus på økt servicegrad og effektivitet i butikkene og samtidig redusere matsvinn.

Dette nye partnerskapet ble inngått bare ett år etter at REMA Distribusjon, som ReitanGruppens integrerte distribusjonsselskap, valgte RELEX for å automatisere prognostisering og innkjøp i sin operasjon.

– RELEX har en sterk track record med suksess med noen av verdens største matvarekjeder, og deres unike løsningssuite er en fantastisk match for våre forretningsbehov, sier Line Aarnes, Kategori- og innkjøpsdirektør i REMA1000. – Vi leter hele tiden etter måter å strømlinjeforme våre prosesser og redusere kostnader ved å arbeide mer effektivt. Vårt mål er alltid å ha de lavest mulige prisene for våre kunder.

– Vi er svært glade for å inngå dette samarbeidet med REMA 1000 slik at de kan dra nytte av RELEX sin enhetlige planleggingsløsning, sier Stefano Scandelli, Senior VP Sales EMEA & APAC i RELEX Solutions. – Ved å støtte hele deres virksomhet, fra produsenter via grossist og butikk til deres kunder, vil RELEX gi REMA 1000 betydelige konkurransefortrinn.

REMA 1000 vil utnytte RELEX i sitt arbeid og fokus på økt servicegrad og effektivitet i butikkene og samtidig redusere matsvinn.
Powered by Labrador CMS