Åse Tosterud
Åse Tosterud takker for seg i Polarn O. Pyret og skal parallelt med et engasjement i Strawberry bestemme seg for hva som blir neste steg i karrieren.

Etter 8,5 år har Åse takket for seg i Polarn O. Pyret

Etter 8,5 år i Polarn O. Pyret har Åse Tosterud hatt sin siste dag, og setter kursen mot Oslo. – Pendling til Stockholm er ikke optimalt med ny familiesituasjon, og da vi skulle kutte kostnader i Polarn O. Pyret var det en bra løsning og timing for meg å avslutte nå.

Publisert

Nå starter Åse Tosterud i et spennende midlertidig engasjement i Strawberry, i 70% stilling for å ha tid til å tenke på hva hun ønsker skal bli neste, langsiktige rolle.

– Jeg bruker mye tid på å finne ut hva jeg egentlig vil. Jeg står foran noen veivalg, sier Tosterud til Retailmagasinet.

Muligens fortsetter hun i retail, men hun sier også at det hadde vært veldig spennende å skifte bransje. 

Hun vurderer også å starte som konsulent. I tillegg til konsulentvirksomhet kan hun i så fall ta på seg en rekke styreverv med en aktiv rolle. Noe hun allerede har fått flere forespørsler om.

Verdier

Selskapsverdier er viktig for Åse Tosterud 

– Jeg har vært i flere spennende prosesser, men har valgt å ikke gå videre fordi jeg ikke står for verdiene til de selskapene, sier hun.

Det er altså en pris å betale når man kommer fra Polarn O. Pyret som har gode verdier og høy etisk standard.

– Den sterke kulturen og verdiene som Polarn står for er helt unik. Helt siden 1976 har bærekraft vært drivkraften bak brandet, forteller hun.

Høydepunkter

Åse Tosterud ser positivt tilbake på sin tid i Polarn O. Pyret.

– Spennende utfordringer og høy trivsel har gjort at årene har gått fort. Jeg tror jeg har fått svart belte i endringsledelse.

Hun nevner rebranding og ny varemerkesplattform, «The POP Way -Sale & Service Concept», oppkjøp av Master Franchise i Finland og UK, Omni Channel-strategi 2.0, ekspansjon i Sveits og Tyskland, markedsplasser, Second Hand, rekonstruksjon, eierskifte, relansering av ny e-com site, lojalitetsprogram og mottagelse av flere awards som høydepunkter.Det har rett og slett vært alt annet enn forvaltning, men jeg trives med endringsledelse så årene har gått fort, og jeg har hatt det veldig gøy sammen med fantastiske kollegaer.

Powered by Labrador CMS