Jesper Lien er ny administrerende direktør i Plantasjen.

Han er den nye sjefen i Plantasjen

Jesper Lien er ny administrerende direktør i Plantasjen Group (Plantasjen). Han kommer fra rollen som Chief Commercial Officer (CCO) i samme selskap.

Lien har lang og bred erfaring fra ledende posisjoner i nordiske og europeiske virksomheter innenfor detaljhandel, som blant annet administrerende direktør for Coop Danmark, samt rollen som CCO for B&Q – den største «Gjør det selv»-kjeden i Storbritannia.

– Plantasjen er inne i en spennende fase og jeg er glad for at Jesper Lien har takket ja til å lede utviklingen fremover. Med sin brede erfaring fra ledende stillinger innenfor detaljhandel, får vi en erfaren og operativt sterk administrerende direktør for Plantasjen, sier Anders Slettengren, styreleder iPlantasjen og President Business Area Consumer i Ratos.

Intern rekruttering sikrer kontinuitet

Lien har vært hos Plantasjen i tre år, og har inngående kjennskap til driften og ikke minst selskapets ambisiøse planer for fremtiden.

– Jeg ser virkelig frem mot å få lede Plantasjen på vår videre reise. Det er med glede og ydmykhet at jeg har takket ja til å bli ny administrerende direktør. Plantasjens visjon er å bli Nordens herligste veksthus. Det innebærer å tilby kunder inspirasjon, kunnskap og verktøy for å lykkes med et liv i vekst og at kundene skal foretrekke oss fremfor konkurrentene. Vi har kommet et stykke på vei, og er sikker på at Plantasjen har en lys framtid foran seg. Nå ser jeg fram til å drive arbeidet fremover sammen med mine kolleger, sier Jesper Lien, tiltredende administrerende direktør i Plantasjen.

Takknemlig for forgjengerens innsats

Nåværende administrerende direktør, Nina Jönsson, går videre til nye utfordringer utenfor Ratosgruppen.

– Vi takker Nina Jönsson for hennes tid som administrerende direktør i Plantasjen, men også for hennes totalt sju år som administrerende direktør for virksomheter innenfor Ratosgruppen. Hun er en solid leder som har skapt forbedret lønnsomhet med kunden og medarbeiderne helt sentralt i sitt lederskap. Vi ønsker henne varmt lykke til i framtiden, sier Jonas Wiström, administrerende og konsernsjef for Ratos.

Powered by Labrador CMS