Morten Kreuger blir ny CEO i PexXL.

Kreuger blir ny daglig leder i PetXL Group

Styret i PetXL Group AS har ansatt Magnus Kreuger som ny daglig leder for selskapet. Han kommer fra stillingen som adm.dir. i XXL Østerrike og tiltrer stillingen senest 1. mai.

Publisert

– Jeg er veldig glad for at Magnus Kreuger har takket ja til jobben som konsernsjef i PetXL, sier styreleder Christian Breddam i XXL.

– Magnus har betydelig erfaring fra detaljhandel, og innehar et sterkt analytisk hode i kombinasjon med å være en veldig god og tydelig leder. Styret anser Magnus som riktig person for å lede PetXL inn i neste fase, som handler om videre vekst og operasjonelle forbedringer inn i et tøffere retailmarked. Styret ser frem til å få Magnus ombord.

Magnus Kreuger er 39 år gammel, svensk statsborger og har jobbet i XXL i 13 år, sist som landssjef for XXL Østerrike. Magnus har hatt flere roller i XXL og har i sine siste roller jobbet med bl.a. e‐com og drift. I tillegg har han retailerfaring fra to år i Team Sportia og 11 år i Statoil. Selv om dyrebutikkbransjen er ny for Magnus, besitter han en dyp retail‐kompetanse, noe som blir viktig for PetXL i den neste fasen:

– Jeg er glad og stolt over tilliten jeg har blitt vist, samtidig som jeg er imponert over konseptet og veksten PetXL hittil har hatt! Vi går en intens og spennende fremtid i møte, en fremtid som vi har store ambisjoner for.

Vi skal jobbe hardt for at PetXL skal være det opplagte valget for alle dyreelskere og familier, både på nett og i åre destinasjonsbutikker.

Jeg ser frem til å bli kjent med å jobbe tett sammen med mine nye kollegaer, både i PetXL og Dyrekassen, og sammen sette retningen for fremtiden. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS