TRN vant kontrakt med Avinor

Travel Retail Norway (TRN) har vunnet kontrakten med å drifte taxfree- og travel valuebutikkene fra 2023 til 2028 på flyplassene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

- Vi er glade og takknemlige for muligheten til å fortsette å bygge TRN som et sterkt fellesskap. Vi skal sammen gjenoppbygge TRN etter pandemien til en god arbeidsplass, og få alle permitterte tilbake på jobb. Sammen skaper vi trygge rammer for langsiktig drift på alle flyplassene, sier Tore Hov, Administrerende direktør i Travel Retail Norway.

- Vi er vedlig stolte av alle medarbeidere, både på jobb og permitterte. Å vinne disse flyplassene for fremtidig drift har vært et lagspill tvers igjennom. Nå skal vi glede oss over det vi har fått til sammen, og så skal vi fortsette være ett lag og ett TRN, sier Hov.

Butikkdriften på Kristiansand Lufthavn blir ikke med TRN videre, men ble tildelt Airport Retail Group (ARG).

- Vi er lei oss for at Kristiansand ikke lenger skal være en del av TRN, men vi skal gjøre det vi kan for at alle blir godt ivaretatt. Vi har også 18 måneder igjen av kontrakten og vårt første mål er å få alle tilbake på jobb, sier Hov.

Powered by Labrador CMS