Gir bort julemat til rusavhengige

Publisert

Julemat og juletradisjoner er viktige for oss alle, ikke minst for dem som sliter med rus. I samarbeid med «Idretten Skaper Sjanser», gir MENY derfor bort 200 poser med julemat til rusavhengige.

Foreningen «Idretten Skaper Sjanser» har startet flere idrettsgrupper rundt om i landet hvor rusavhengige finner glede, mestring og fellesskap gjennom fysisk aktivitet - ledet av profesjonelle trenere. Nå går utøverne inn i en tid som er vanskelig for mange av dem, der vonde minner, savn og dårlig råd blir ekstra vondt å leve med.

- Idretten Skaper Sjanser gjør en viktig forskjell i samfunnet, og dette er et arbeid MENY støtter. Vi gir bort 200 poser med julemat til rusavhengige via dette initiativet. Vi håper vi kan bidra til å skape litt matglede og julestemning for dem som trenger det mest. Julemat og tradisjoner er viktig for oss alle, ikke minst for dem som har falt utenfor samfunnet, sier MENY-sjef Vegard Kjuus.

Deler ut til andre Utøverne i "Idretten Skaper Sjanser" får fem poser hver med julemat. De kan beholde en selv og deler ut fire til andre de vet sliter med rus.

Morten Nyborg, daglig leder i "Idretten Skaper Sjanser", vet hvor mye det betyr for utøverne å få litt ekstra julemat.- Våre utøvere vet altfor godt at jula er en ekstra tøff tid. Vi er takknemlige for at MENY gir utøverne våre mulighet til å dele ut julemat til folk de vet trenger en oppmuntring, sier Morten Nyborg, daglig leder i "Idretten Skaper Sjanser".

Powered by Labrador CMS