Element Logic utvider til Finland

Som verdens største AutoStore-partner med flest implementerte installasjoner i 2020, kunngjør Element Logic lanseringen av et nytt kontor i Finland.

– Element Logic har over tid bevist sin sterke status i Skandinavia som markedsleder og ser det som en naturlig utvikling for å utvide det nordiske fokuset. Som en del av Element Logics ambisiøse vekst- og utvidelsesstrategi har det vært et mål å etablere seg i Finland, sier Element Logics Executive Vice President i Nord-regionen, Eir Bjørkly.

– Vi har sett mange interessante selskaper over tid utviklet seg vellykket i Finland, og våre løsninger vil bidra til ytterligere optimalisering av deres forsyningskjede og lagereffektivitet, fortsetter hun.

I løpet av de første månedene av 2021 har Element Logic allerede signert sine to første AutoStore-leveranser i Finland, med både Finnish Design Shop og DSV Finland på kundelisten og er glade for å få løsningene levert innen utgangen av året.

Etter å ha avsluttet i 2020 med en omsetning på mer enn 100 millioner euro - det beste resultatet i Element Logics 35-årige historie og med mer enn 100 installerte AutoStore løsninger, er Element Logic den mest erfarne AutoStore-partneren i Europa. Nå skal Element Logic hjelpe sine nye kunder i Finland gjennom det lokale finske kontoret, og det første medlemmet i teamet er salgsdirektør Element Logic Finland, Antti Lumme.

– Jeg ser frem til å bli med i et så flott internasjonalt selskap med innovative løsninger som virkelig skaper merverdi for kundene. Jeg ser frem til å hjelpe finske selskaper innen logistikk, e-handel, produksjon og detaljhandel med å utforske det virkelige potensialet i moderne logistikkautomatisering. Jeg ser at det er mange selskaper som kan ha stor nytte av Element Logics skreddersydde og velprøvde automatiserte løsninger, sier Lumme.

– Med Anttis relevante bakgrunn fra automatisering og tredjeparts logistikksektor de siste 10 årene i både globale og lokale vekstbedrifter, og med hans kommersielle tankesett, vil vi gjøre vårt beste for å bli anerkjent som en ledende one-stop shop for automatisert lager løsninger i det finske markedet, legger Bjørkly til.

Powered by Labrador CMS