Biltema Foundation donerer 1 million til Redd Barna

Publisert

Et av fokusområdene til Biltema Foundation er å bistå med hjelp i krisesituasjoner over hele verden. Derfor er det viktig for oss å støtte barnerettighetsorganisasjonen Redd Barna og deres arbeid i Jemen – et land som etter flere år med konflikt nå står i en humanitær, sosial og økonomisk krise.

For barna i Jemen betyr krigen luftangrep, frykt, sult og tørste. Situasjonen har nå forverret seg ytterligere på grunn av spredningen av coronaviruset, og landet mangler infrastrukturen som kreves for å tilby helsetjenester , mat og rent vann. Derfor har Biltema Foundation donert 1 million SEK til Redd Barna i Sverige og deres arbeid som gir mange barn tilgang til medisinsk behandling, mat, psykososial støtte og utdannelse.

– Barn har rett til å leve, utvikles og vokse opp i trygghet - og vi vil bidra til dette. Derfor er det utrolig viktig for oss å støtte organisasjoner som fokuserer på å hjelpe barn i utsatte posisjoner. Redd Barna er en veletablert barnerettighetsorganisasjon som har bevist at deres innsats utgjør en stor forskjell. Krisen i Jemen er en akutt situasjon for en hel generasjon barn, og med Biltema Foundation vil vi bidra til en bedre fremtid for dem, sier Louise Wennberg, styreleder i Biltema Foundation.

Powered by Labrador CMS