Kristine Stranne (46) blir administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel.

NorgesGruppen Servicehandel får ny sjef

Kristine Stranne (46) tiltrer stillingen som administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel fra 1. januar 2023. Hun får dermed det overordnede ansvaret i NorgesGruppen for konseptene Deli de Luca, Mix, Tiger, Jafs, Kaffebrenneriet og Big Horn, og går inn i konsernledelsen i NorgesGruppen fra samme tidspunkt.

Kristine kommer fra rollen som administrerende direktør i Solberg & Hansen AS, men har lang fartstid fra ulike deler av NorgesGruppen. Hun er utdannet siviløkonom og startet sin yrkeskarriere hos Deloitte i 2000 som konsulent. Kristine kom til i NorgesGruppen i 2007 og etter noen år som prosjektleder gikk hun over i rollen som kategorisjef i kategori/innkjøp. Etter mange år med ansvar for en rekke ulike kategorier og kategoriutviklingsprosjekter i NorgesGruppen, meldte Kristine overgang til Solberg & Hansen AS som adm. direktør i 2017, hvor hun har vært siden.

Konsernsjef i NorgesGruppen Runar Hollevik ser frem til å få Kristine Stranne inn i rollen som øverste ansvarlig for servicehandel i konsernet:

– Vi er inne i en svært spennende periode hvor vi aktivt skal være med å videreutvikle denne voksende delen av matmarkedet. Med Kristines erfaring og motivasjon, er jeg trygg på at NorgesGruppen Servicehandel vil få en god og samlende leder.

Kristine Stranne ser frem til å innta den nye rollen:

– Jeg gleder meg veldig til å møte og bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i NorgesGruppen Servicehandel. Det blir utrolig spennende å bli bedre kjent med kjedekonseptene og sammen med medarbeidere der være med på å videreutvikle konseptene. Sammen skal vi sikre at vi er relevante og attraktive for kundene i fremtidens marked for mat og drikke i farta. Utviklingen går raskt, kundene forventer mye og samtidig er mulighetene mange, sier hun.Kristine Stranne takker også for fine år i Solberg & Hansen. Solberg & Hansen har under hennes ledelse videreutviklet og styrket sin merkevareposisjon, og i et marked i endring tatt nye steg som markedsleder innenfor spesialkaffe og te.– Jeg vil benytte muligheten til å takke alle de dyktige medarbeiderne i Solberg & Hansen for utrolig fine år sammen. Det har vært lærerikt og inspirerende, og dette tar jeg med meg videre når jeg begynner i NorgesGruppen Servicehandel.

Kristine Stranne erstatter Marianne Ødegaard Ribe, som fra 1. november går til Ringnes.

Powered by Labrador CMS