Matsvinn

Kokk Roar Sjåvåg og tre jurymedlemmer på et kjøkken, smaker på mat.
Too Good Too Go og MENY har kåret årets beste resteoppskrift. For å utpeke en vinner laget kokk Roar Sjåvåg de fem finalerettene for juryen, og det var en enstemmig jury som valgte de tre beste rettene.

Vaffelsnack med tacorester er kåret til Norges beste restemat

Lurer du på hva du skal servere til lørdagsbrunsj morgenen etter en hyggelig taco-kveld? Hva med en vaffelsnack med tacorester? Det er nemlig retten som er kåret til årets restematoppskrift.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1575,-
(herav mva kr 175)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1575,-
(herav mva kr 175)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1200,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1200,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS