McDonald's-appen utviden denne uken med mobilbestilling og mobilbetaling.
McDonald's-appen utviden denne uken med mobilbestilling og mobilbetaling.

McDonald's åpner for mobilbestilling og -betaling i appen

Publisert

Denne uken ruller McDonald’s ut mobilbetaling og -bestilling til alle sine restauranter. Gjennom McDonald’s-app-en kan kundene nå bruke mobilen til å bestille mat på sin lokale McDonald’s.

Børre Kleivan
Børre Kleivan

Stadig flere nordmenn foretrekker å bruke mobilen til å både bestille og betale for tjenester og produkter. Nå har det for alvor nådd restaurantbransjen, og denne uken lanserer McDonald’s sin løsning gjennom app-en sin. Fra før har kundene fått tilbud gjennom app-en, men nå kan de også bruke app-en når de skal bestille og betale for maten.

– Det har lenge vært målet å utvide app-en til også å kunne ta imot bestilling og betaling, men denne våren skjønte vi at det hastet. Endelig lanserer vi mobilbetaling og -bestilling i samtlige McDonald’s-restauranter landet over. Vi er veldig spente på hva kundene våre synes om den, sier Børre Kleivan, administrerende direktør for McDonald's i Norge.

Denne våren har muligheten til å kjøpe mat gjennom Drive-Through og hjemlevering vært populært for å kunne vise hensyn og holde avstand til andre folk.

– Ikke bare er dette en enkel og fleksibel løsning, men også et positivt smittevernstiltak. Man kan både bestille mens man er på vei til restauranten, men også forhåndsbestille til et tidspunkt man vet at man kommer til å være ved restauranten. Dette gir en mye mer fleksibel bestillingsprosess og gjør at du slipper å tilbringe tid i lobbyen, sier Kleivan.

Powered by Labrador CMS