Omnium er blitt med i MACH-alliansen.
Ledergruppa i Omnium har vært gjennom en omfattende prosess for å kunne bli med i MACH-alliansen.

Omnium er blitt medlem av MACH-alliansen – som én av få i Norden

Omnium kunngjør at de er blitt medlem av den prestisjetunge MACH-alliansen. Sertifiseringen fungerer som et godkjenningsstempel for Omniums MACH-kvalifikasjoner.

MACH-alliansen

MACH-teknologier støtter en utskiftbar tech stack for bedrifter der hver komponent er pluggbar, skalerbar, utskiftbar og kan kontinuerlig forbedres gjennom smidig utvikling for å møte utviklende forretningskrav.

MACH (mikrotjenester, API-først, skybasert SaaS, headless) er designprinsippene bak en moderne tech stack.

Bygget for enkel integrasjon hjelper disse løsningene bedrifter med å enkelt erstatte sine gamle og utdaterte systemer.

Med et modulært design gir MACH-løsninger bedrifter friheten til å velge blant de beste systemene på markedet i dag og tilbyr en struktur som gjør det enkelt å legge til, erstatte eller fjerne systemer i fremtiden.

Den modulære arkitekturen betyr at bedrifter i hovedsak står overfor sin siste store omplattformingsinnsats, og i stedet kan kontinuerlig utvikle sitt økosystem bit for bit på daglig basis.

Antall medlemmer globalt: 110

Antall medlemmer i Norden: 6

Antall medlemmer i Norge: 2

 – Ved å oppfylle kriteriene, bekrefter vi i Omnium vår posisjon som et innovativt og pålitelig valg for handelsbedrifter som ønsker å bygge en fremtidssikker teknologiplattform, sier Petter Balstad.

Det er kun én annen bedrift i Norge som er medlem fra før, og en håndfull i hele Norden.

For å få kvalitetsstempelet måtte Omnium gjennom en omfattende prosess med evaluering av teknologi, referanser og roadmap for å bekrefte at de oppfyller alle kravene alliansen stiller til sine medlemmer.

– Vi er glade for å ha Omnium med i alliansen og ønsker dem varmt velkommen!

Holly Hall, administrerende direktør i MACH-alliansen.

Akronymet MACH står for Microservices, API-first, Cloud-native og Headless. Sammenfattet er det en tilnærming til programvareutvikling som fokuserer på å bygge microservice-baserte, API-orienterte, skybaserte applikasjoner som er headless. MACH-arkitekturen følger en best-of-breed-strategi for å skape optimale back-end-tjenester og sømløse brukeropplevelser.

Økosystem for digital handel

Innovative retailere ser tech stacken sin som et puslespill, hvor målet er å bygge et moderne økosystem for digital handel. Omnium tilbyr en sentral brikke som holder alt sammen: et toppmoderne ordrehåndteringssystem (OMS) designet for å tilpasse seg sømløst til skiftende trender.

Omniums adopsjon av MACH-arkitekturen gir kundene deres de essensielle fordelene ved moderne digital handel; skalerbarhet, fleksibilitet, robusthet, hastighet og kostnadseffektivitet. Med MACH sikrer Omnium at forretningen kan skaleres sømløst for å møte økt etterspørsel, innovere raskt med smidig utvikling og opprettholde høy oppetid gjennom robust infrastruktur. Denne tilnærmingen akselererer ikke bare implementering og testing, men reduserer også betydelig behovet for store investeringer i fysiske ressurser.

Én av få i Norden

Å bli én av en håndfull MACH-sertifiserte selskaper i Norden, ser Balstad som en stor ære:

– Dette har vært en definert og viktig målsetning/milepæl på vår reise! Vi er veldig stolte av å oppfylle kravene for å bli MACH-sertifiserte og ser frem til å bygge et sterkt fellesskap, samt øke bevisstheten om MACH-prinsippene på det nordiske markedet.

Powered by Labrador CMS