Årets kjede 2023

Mester Grønn ble kåret til Årets kjede 2023.
Mester Grønn ble kåret til Årets kjede 2023.

Mester Grønn – en kjede med suksess

Mester Grønn vinner to priser under årets Kjøpesenterkonferanse. Først for Årets markedskampanje og  også Årets kjede. Juryen gratulerer de 1.600 ansatte som står bak prestasjonene, og som har gjort at Mester Grønn er den velfortjente vinneren av prisen.

De to andre finalsitene var Eurosko og Musti og ble presentert på konferansen  gjennom korte filmer.

Da seieren var klar sendte Erling Ølstad hos Mester Grønn en hilsen til Musti og ønsket dem lykke til neste år, noe som viste til Mustis søknadsfilm. Han sa videre at det er kundene den hele handler om.

Vinner av Årets Kjede 2023 har et nettverk av fysiske butikker, fra nord til sør i landet. Vinneren har også nettbutikk, som er integrert med de fysiske butikkene for å nå et bredere publikum og å tilpasse seg dagens handlevaner.

Kjeden streber etter å tilby produkter som oppfyller kundenes forventninger til kvalitet og den tilbyr et omfattende sortiment, som er tilpasset sesonger og behovene til ulike kunder.

Denne kjeden legger stor vekt på god kundeservice og å assistere kunder med å finne de riktige produktene og løsningene for deres behov og den leverer helt i toppskiktet i alle kategorier og fremstår som et forbilde for god kjededrift i Norge.

Juryens begrunnelse

 Årets kjede har en visjon om å drive virksomheten sin på en bærekraftig og ansvarlig måte. Dette omfatter blant annet å velge miljøvennlige produkter og redusere avfall.

 Alle de tre nominerte er verdige kandidater til Årets kjede og de hadde en god omsetningsutvikling i 2023. Men, det er en som likevel skiller seg ut.

Kjeden åpnet 4 nye utsalgssteder samt at den gjennomførte 13 oppgraderinger i fjor.

Der kjedens visjon er å «Skape glede i alle hjem», mener juryen at de også skaper glede på mange kjøpesenter i måten de presenterer varer, fornyer butikkonseptet, har fokus på service og opplæring, samt bærekraft og samfunnsansvar. Kjeden har høyt fokus på å støtte opp om veldedige formål som er i tråd med dens verdier. 

Powered by Labrador CMS