Elisabeth Moss Lundemo og Kenneth Sørensen eier og driver Hageland Fredrikstad som ble kåret til Årets butikk i Hageland for 2023.
Elisabeth Moss Lundemo og Kenneth Sørensen eier og driver Hageland Fredrikstad som ble kåret til Årets butikk i Hageland for 2023.

Ble kåret til beste Hageland-butikk – "beste nøkkeltall av alle"

Hageland har hatt god vekst de siste årene, og på kjedens årlige innkjøpssamling denne uken ble deres beste butikker kåret. Vinner av den gjeveste prisen «Årets Butikk» ble Hageland Fredrikstad.

Publisert

Hageland Fredrikstad ble kronet med kjedens gjeveste utmerkelse, som viser at de leverte ekstra sterke prestasjoner i året som gikk, skriver Hageland i en pressemelding.

- Det er en veldig god følelse å få en sånn utmerkelse! Dette viser at godt lagarbeid gir resultater. Vi får denne prisen fordi hver eneste medarbeider gjør en fantastisk jobb hver dag, sier Elisabeth Moss Lundemo, daglig leder ved Hageland Fredrikstad.

Lundemo og samboer Kenneth Sørensen etablerte Hageland Fredrikstad på Rolvsøy i 2013 og har hatt stabil og god vekst hvert år siden etablering.

- Vårt konsept er å kombinere fagkunnskap med gode produkter i et moderne miljø, og alle de gode tilbakemeldingene vi får fra kundene tyder på at den oppskriften fungerer, sier Lundemo.

- I tillegg til planter, redskaper og hagemøbler, satser vi også på julesesongen. Vi ønsker å skape en magisk julebutikk, hvor vi blant annet har Norges største utvalg av kunstige juletrær. Kundene reiser langt for å komme i julestemning hos oss, og for mange er ikke julen komplett uten et besøk i julebutikken, avslutter Lundemo.

Kjede i vekst Hageland-kjeden består i dag av 102 selvstendige hagesentre, og har de siste årene opplevd en kraftig vekst.

- Vi er en kjede i god utvikling og har mange butikker som de siste årene har levert svært gode resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder til butikkene. Det Elisabeth, Kenneth og resten av teamet i Fredrikstad har fått til er imponerende, sier daglig leder Øyvind Krohn i Hagelandgruppen AS.

- Årets butikk 2023 tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året. Her teller både omsetning, bruttofortjeneste, kostnader og kundetilfredshet. Mange av hagesentrene driver godt, og da er nivået i toppen høyt. Derfor er det en stor ære både å bli nominert og selvsagt å vinne, avslutter Krohn. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS