For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Fra venstre: Vegard Kjuus (MENY-sjef), Monica Hanasand, Stig Hanasand, Espen Lie (leder i MENY-Lauget), Jonatan Ringerike (Holli Mølle), landbruks- og matminister Geir Pollestad, Jann Vestby (Gardsbrenneriet) og Eivind Haalien (ansvarlig for lokalmat i NorgesGruppen).
Fra venstre: Vegard Kjuus (MENY-sjef), Monica Hanasand, Stig Hanasand, Espen Lie (leder i MENY-Lauget), Jonatan Ringerike (Holli Mølle), landbruks- og matminister Geir Pollestad, Jann Vestby (Gardsbrenneriet) og Eivind Haalien (ansvarlig for lokalmat i NorgesGruppen).

«Redd matkornet» til topps i Norges største lokalmatpris

Holli Mølle mottar kr. 300 000 som vinner av MENYs Matskattstipend 2024 for å sikre at matkorn ikke ender som dyrefôr. Økt selvforsyning og flere norske mel- og brødprodukter, begeistrer juryen med landbruks- og matministeren i spissen.

Powered by Labrador CMS