foodora i to nye byer

Publisert

Nå blir de rosa budene til foodora å finne i Tønsberg og Sandefjord. McDonald’s er en av restaurantene som er med fra start.

– Flere og flere oppdager hvor lettvint og praktisk det er å bestille restaurantmat hjem, og vi er veldig glade for å endelig kunne levere mat i Tønsberg og Sandefjord. Vi ser allerede etter første uken at interessen er stor, og det gleder oss at så mange allerede har tatt i bruk foodora her, sier daglig leder i foodora Norge, Elisabeth Myhre.

New Taj Mahal, Paparazzi, Bakgården Café og Huset er blant de lokale restaurantene som er med fra start i Tønsberg og Sandefjord, i tillegg til kjeder som Big Horn og Espresso House.

McDonald’s hjemleveringstilbud McDelivery blir også tilgjengelig gjennom foodora-appen. Det er franchisetaker i McDonald’s, Magnus Dagestad, veldig glad for.

– Vi ser at flere og flere ønsker å få Big Mac levert på døren. Vi ønsker å øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene våre som ikke har mulighet til å komme til oss. McDelivery er både praktisk for kunden og gjør at vi kan servere flere måltider fra restauranten. Vi er derfor veldig glade for at foodora og McDelivery blir tilgjengelig for innbyggerne i Tønsberg og Sandefjord. Vi er sikre på at dette er et tilbud kundene våre vil sette pris på, sier Dagestad.

Powered by Labrador CMS