Malin Yrwing
Malin Yrwing skal lede Onitio-konsernet.

Tre Visma-selskaper og InfoCare går sammen: Onitio

Visma-selskapene Exso AS, Value Retail Consulting AS og Esscom AB går sammen med InfoCare, og samles i ett konsern med nytt navn: Onitio. Aars står bak som langsiktig og strategisk eier.

Publisert

Onitio har som ambisjon å vokse videre sammen med partnere og kunder innen selskapenes respektive forretningsområde. Selskapet skriver i en pressemelding at de pr. august har i overkant av 1.500 ansatte og vil ha en forventet omsetning på nesten to milliarder kroner i 2023.

Det nye konsernet skal ledes av Malin Yrwing, som i dag er Group CEO i InfoCare. Hun har tidligere erfaring fra AF-gruppen, Capgemini Consulting og Wilhelmsen Maritime Services. 

Alle selskapene vil inngå i samme konsern under navnet Onitio. Onitio-navnet etableres i en overgangsfase, og organisasjonsendringene gjennomføres iløpet av 2023.

Nordisk geografisk dekning

- Jeg gleder meg til å samle organisasjonen og bli bedre kjent med nye dyktige kollegaer. Vi skal gi konsernets eksisterende og fremtidige kunder en robust partner med fullverdig nordisk tilstedeværelse, bred kompetanse og styrket leveringskapasitet. Vi samler mange dyktige fagpersoner, fra nord til sør i Norden og kan derfor tilby lokal tilstedeværelse og nærhet til kunden. Onitio skal ha kundeorientert organisering fra salg til leveranse, sier Malin Yrwing, ny CEO i Onitio.

Onitio-konsernet skal levere et bredt spekter av IT-service/tjenester.

Onitio Technology Services vil levere installasjon, support og vedlikehold av IT- og teknologisk utstyr i hele Norden.

Onitio Workforce services and consulting leverer ressurser og totale bemanningsløsninger innen IT, både gjennom ressurser på stedet og fjernstøtte.

Onitio Solutions vil levere løsninger innen retail og tilgrensende bransjer.

Konsulenttjenester med spisskompetanse innen retail og IT tilbys gjennom Value Retail Consulting. Kundebasen for det nye konsernet består av flere av de største virksomhetene i Norden (i både privat og offentlig sektor).

Runar Kvåle, investeringsdirektør i Aars, uttaler:

- Denne fusjonen/sammenslåingen er industrielt riktig, og vil kunne tilby kundene et bredere og bedre produkt- og tjenestetilbud. Vi har store ambisjoner for Onitio som en tydelig nordisk aktør. Som aktiv eier støtter vi opp om ytterligere vekst gjennom nye oppkjøp og organiske initiativ. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS