Kø da Europris City Løren åpnet torsdag morgen.
Kø da Europris City Løren åpnet torsdag morgen.

Ny Europris City på Løren

Europris åpnet torsdag sin Europris City-butikk nummer to på Løren i Oslo, men den første med dette by-konseptet med gatebeliggenhet i eget bygg.

Av Odd Henrik Vanebo

En fin butikk, fastslår informasjonsmedarbeider Harald Bråthen, som beskriver åpningsdagen:

– Mye folk og hard jobbing med å etterfylle varer. Løren er jo blitt en stor by!

Seher Kalayci, distriktssjef i Europris, bekrefter:

– Løren er en bydel i vekst, hvor vi avi kan tilføre et vareutvalg og tilbud som området ikke har fra før.

Kenneth Olsen, som er ansvarlig for bygulv i Selvaag Eiendom, opplyser til loren.no at utleier har lyttet til Løren-beboernes ønsker inn i arbeidet med å finne en ny leietaker til lokalet i Lørenveien. Han mener Europris er en god match, spesielt med tanke på kundenes ønsker og behov.

Løren har allerede en god miks av små og spennende butikker med god forankring i lokalmiljøet. At Europris nå flytter inn i gaten med sitt City-konsept er veldig positivt både for beboerne på Løren og for andre virksomheter i området. Det brede utvalget vil bidra til å skape et enda bedre totaltilbud på Løren, fremholder Olsen overfor loren.no.

Butikksjef på Løren er Rune Vålbekk gir tommelen opp for den nye butikken.
Butikksjef på Løren er Rune Vålbekk gir tommelen opp for den nye butikken.

Europris City-konseptet

Et av de viktigste satsningsområdene for Europris nå er City-konseptet:

– Med Gunerius-butikken lanserte vi Europris City-konseptet med redusert vareutvalg og et langt mer åpent butikklokale enn vanlig i tradisjonelle Europris-butikker. På Løren er det redusert vareutvalg sammenlignet med Gunerius, men med større potensial for å utvide sortimentet ved behov fordi det er større lagringsmulighet her enn på Gunerius, opplyser Kalayci.

Erfaren butikksjef

Butikksjef på Løren er Rune Vålbekk, som har 13 medarbeidere i den nye butikken:

– Nå er det jo både julevarer og Black Friday-tilbud, og åpningstilbud, så her skulle det være noe for enhver smak, sier butikksjefen, som har en lang og omfattende karriere i kjeden. Han er såkalt ‘ekte’ Oslo-gutt – opprinnelig fra Breigata på Grønland – og med en 17-årig karriere i Europris både på Torshov og Carl Berner fra tidligere tider. Senere også fra Haugenstua – og sist på den første Europris City-butikken i Gunerius.

Powered by Labrador CMS