Marika Dahl
Marika Dahl er ny CEO i Christiania Belysning, for henne en ny bransje.

Hun er ny sjef i Christiania Belysning

Marika Dahl har gått fra Travel Retail til å bli ny CEO for Christiania Belysning.

Publisert

Retailmagasinet spør Marika Dahl om hvordan hun ser på belysningsbransjen og om forskjellen er stor fra tidligere jobber.

– Jeg ser på belysningsbransjen som svært spennende, og også noe forskjellig fra tidligere bransjer. Jeg kommer senest fra Travel Retail der mye av den gode kundeopplevelsen handlet om å gjøre det enkelt og effektivt for kunden å ta smarte valg, med hjelp av volum, tydelig navigasjon og stort fokus på pris, svarer hun.

Marika Dahl var 11,5 år i Travel Retail, og forut for det 13 år i ulike reklamebyråer i Norge, Sverige og Tyskland.

Dahl forteller videre at belysning er et omfattende fagfelt, og noe kunder ofte synes er vanskelig.

– Det kan jeg kjenne på selv, når jeg kommer som ny inn i belysningsfaget. I Christiania Belysning står fagkompetansen om lys i sentrum og gjennomsyrer alt vi driver med, og alle medarbeidere er sertifisert i belysning, sier Dahl.

Målet er å kunne gi kundene gode råd, og gjennom det gjøre det enkelt og inspirerende å kjøpe lamper. Kjeden ser at høy kompetanse i kombinasjon med et godt utvalg av designklasser og kvalitetsprodukter er ekstra viktig i møte med kunden og for å skape en trygg og god handleopplevelse.

– Hva blir viktig framover? Opplever dere de tøffe tidene?

– Jeg tror mange kunder kjenner litt ekstra på en økonomisk usikkerhet, og at lommeboken har blitt litt tynnere. Men slik som jeg ser det, er vi er godt rustet for tiden som kommer med en kostnadseffektiv drift, sterke merkevarer på plass og ikke minst en god og faglig kompetanse blant våre medarbeidere som kundene vil fortsette å sette pris på, svarer den nye CB-sjefen offensivt.

For noen uker siden skrev Retailmagasinet om Christiania Belysnings satsing på AI, og boten AI- Chris. Se saken til høyre.

– Vår nettbutikk har utviklet seg til å bli vår største butikk, og vår gode venn Ai-Chris har blitt en dyktig kollega av oss som stadig utvikler og bygger opp sin kompetanse innenfor belysning og lyssetning. Vi har mange spennende planer for året som kommer og den digitale satsningen vil absolutt være en viktig del av dette, avslutter Marika Dahl.

Powered by Labrador CMS