Butikksjef Bjørn Botten og Mari Alm, leder for salgs- og butikkutvikling i Felleskjøpet Agri, nyåpnet flaggskipbutikken på Kløfta.

Framtidas Felleskjøpet-butikk nyåpnet på Kløfta

En stor oppussing og innføring av nytt konsept skal gi bonde og forbruker en helt ny opplevelse hos Felleskjøpet.

De siste månedene har det vært hektisk aktivitet ved Felleskjøpets avdeling på Kløfta. Butikken, som er et av flaggskipene blant Felleskjøpets 97 egeneide avdelinger, er bygd om og framstår i helt ny drakt.

Gard Inge Olstad, direktør Detaljhandel Norge, forklarer:

- Vi har etablert en ny strategi innenfor hovedkategoriene Landbruk, Hage og uterom, Kjæledyr og Hjem, som vi nå tar ut i butikk. To viktige stikkord er mer åpne lokaler og lysere farger. Avdelingen på Kløfta blir første butikk i landet med det nye konseptet.

NY FAGDISK: En ny fagdisk for bonden skal kundegruppen en enda bedre handleopplevelse, mener butikksjef Bjørn Botten.

Det nye butikkonseptet til Felleskjøpet er utviklet i samarbeid med designbyrået Reactor, og med involvering fra interne interessenter og ulike divisjoner i Felleskjøpet.

- Det har vært svært givende for prosjektgruppen å følge prosessen helt fra tegninger til at vi nå setter varene på plass i den nye butikken. Teamet vårt er en blanding av både sentral butikkstøtte, butikksjefer og medarbeidere fra andre butikker. Til sammen har vi bred kompetanse, og ved å jobbe sammen om det nye konseptet lærer vi mye av hverandre parallelt, sier Mari Alm.

Butikken på Kløfta var blant de første som ble med da Felleskjøpet i fjor startet salg av bondens matvarer i bondens butikk. I høst ble matsatsingen utvidet og favner 15 butikker over hele landet.

- Ved Felleskjøpet på Kløfta har vi hver dag som målsetning å levere gode kundeopplevelser, både for bonden og alle besøkende i butikken. Nå jobber vi med flere spennende og nødvendige prosesser for å videreutvikle avdelingen. Vi ser veldig frem til å fortsette det viktige arbeidet, samt møte kundene i en oppgradert butikk, sier butikksjef Bjørn Botten.

Powered by Labrador CMS