Roar K. Mikkelsen (foran t.v.) stilte med et sterkt lag da Europris Lindås åpnet torsdag.
Roar K. Mikkelsen (foran t.v.) stilte med et sterkt lag da Europris Lindås åpnet torsdag.

Europris åpnet nr. 265 - på Lindås

Europris-butikk nr. 265 åpnet torsdag i Lindås Nærsenter. Av koronaårsaker ble det ingen ‘fest’ som vanlig er når Europris åpner en ny butikk, men noe festivitas likevel da ordfører Sara Sekkingstad foretok den offisielle åpningen på ettermiddagen.

Av Odd Henrik Vanebo

– Vi skal bli Nordhordlands triveligste butikk, fastslår butikksjefen Roar Mikkelsen. Han kommer fra jobb med storkunder i Amedia, men har også butikkerfaring etter å ha drevet for både Montér og Power mens det ennå het Expert.

Kjempestore forventninger

Han forteller at det er kjempestore forventninger til den nye butikken, både fra kunder og medarbeidere.

– Folk heier oss fram, og etter sosiale medier å dømme, er det unison glede over at vi åpner her i Lindås, sier Roar Mikkelsen.

Sammen med ni medarbeidere skal han drive butikken med en salgsflate på 1.100 kvadratmeterer pluss 200 kvadratmeter for hage- og andre sesongvarer, i tillegg til 200 kvadratmeter lager.

Butikken er innredet med det aller siste og mest moderne av det Europris-butikkene kan by på, og blir dermed den fineste av dem alle, fastslår butikksjefen.

Vokser mer enn markedet

Europris-kjeden åpnet i 2019 seks nye butikker, gjennomførte åtte relokaliseringer og to utvidelser, mens syv butikker ble bygget om og modernisert. Kjeden hadde en total vekst på 6,4 %, mot markedets 1,3 % (Kvarud), og en sammenliknbar vekst på 4,4 %, mot markedets 0,5 % (Kvarud). Europris har slått markedet hvert eneste år de siste 14 årene, skriver selskapet i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS