solceller på taket Biltema
Solceller er både lønnsomt og bærekraftig, melder Biltema.

Biltema får 4-5 nye solcelleanlegg ukentlig – "Vår mest lønnsomme investering"

Installasjonen av solceller er Biltemas mest lønnsomme investering, samtidig som de tar viktige steg mot bærekraft. Hver uke installeres solceller på 4-5 varehus og lagre.

Publisert

Biltema melder at deres prosjekt med å installere solceller på varehus og lagre er i full gang. Målet er å installere en million kvadratmeter med solceller. For øyeblikket er 30 varehus allerede utstyrt og koblet til, og hver uke installeres ytterligere 4-5 varehus og lagre.

– Takket være hver fullført installasjon kan vi betydelig redusere våre strømkostnader. Dette gjør at vi kan fortsette å presse prisene så lavt som mulig og fortsette å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser, sier Adelina Voci, visedirektør  i Biltema.

Biltemas varehus er utstyrt med bergvarme, og alle har LED-belysning. Dette bidrar til at kjeden nærmer seg målet om å bli selvforsynt med strøm.

– Gjennom disse tiltakene arbeider vi for å bli klimanøytrale. Dette prosjektet er et bevis på at lønnsomhet og bærekraft kan gå hånd i hånd, sier Voci.

Powered by Labrador CMS