Amanda Storsenter ble til Alti Amanda. Beate Møkkelgjerd, markedsansvarlig i Alti, sammen med teamet på Alti Amanda: senterleder Janne Stange, markedskoordinator Silje Salomonsen, driftsleder Tor Malmin, og vaktmester Svein Øyvind Leithe.

Fire nye Alti-sentre i november

Stadig flere kjøpesentre får Alti-profilering. I november hele fire nye.

I november var det navnefest for tre av Altis kjøpesentre: Alti Amanda, Alti Buskerud og Alti Lietorvet. I tillegg var det føråpning på Alti Harstad.

Det er planer om omprofilering av nye Alti-sentre også til neste år.

Kjøpesenterdirektør Marianne Sørbøe og markedsansvarlig Tone Tveit, begge fra avdeling Arendal, deltok i forberedelsene til føråpningen i Harstad..

Fra Amanda Storsenter til Alti Amanda

Amanda Storsenter ble kjøpt opp av Aurora Eiendom i fjor og forvaltes av Alti Forvaltning. Nå var tiden inne for å bli Alti Amanda. Senteret har i den siste tida gjennomgått betydelige oppgraderinger, både av fasader og i fellesareal og butikker.

– Vi har endel pågående prosjekter og vi håper at kunder og ansatte vil sette stor pris på endringene, sier senterleder Janne Stange.

Det ble feiret med gode tilbud i butikkene, morsomme aktiviteter og konkurranser.

Alti Buskerud

Alti Buskerud er også et senter som eies av Aurora Eiendom, og det ble kjøpt i februar 2022. Senteret ble totalrenovert i 2017 med nye fasader og utvidet salgsareal. Fra 10. november ble det også her feiret navnefest tre dager til ende, med mange aktiviteter for store og små.

Assisterende senterleder Karoline Stangjordet uttrykte stor glede over å bli et Alti-senter, med de muligheter som ligger i markedssamarbeidet, med felles profil og mediebase, kampanjer og aktiviteter.

Alti Lietorvet

Også i Skien ble det feiret nytt senternavn. Alti Lietorvet ligger i øvre del av Skien sentrum og eies av Lietorvet Eiendom AS. Eierne inngikk avtale om forvaltning med Alti i mai 2022.

Senteret ble etablert for 50 år siden, men er oppgradert flere ganger. En større rehabilitering ble gjennomført i 2018 og senteret fremstår nå som et topp moderne kjøpesenter.

Senterleder Kathrine Nakken har gledet seg til å bli en del av Alti-kjeden fullt og helt.

Senterleder Kathrine Nakken har gledet seg til å bli en del av Alti-kjeden fullt og helt og hadde mye spennende på programmet i løpet av navnefesten.

Alti Harstad føråpnet

Tone Tveit, Trine Bydahl (Alti Mandal), Trine Waldahl (Alti Svolvær) og Else Andersen (utviklingsdirektør i Alti. Else Andersen har hatt et hovedansvar for Alt Harstad.

Alti Harstad åpnet første del av prosjektet 17. november, mens resterende butikker åpner i mars. Senteret ligger sentralt til ved kaikanten i Harstad sentrum. I prosjektet inngår også parkeringshus og seks boligblokker med til sammen 130 leiligheter. Tidligere Bertheustorget er en del av Alti Harstad.

Mange kolleger fra hele Alti-land bistod i innspurten fram mot føråpningen.

– Hvordan vil kundene merke endringen?

– Vi håper at kundene vil oppleve at det skjer en del fornyelser på sentrene fremover. Alti sitt løfte til kundene er «mer av det som gjør deg glad», og det ønsker vi å gjøre på mange måter, bl.a. gjennom lokalt samspill og engasjerende opplevelser, sier kjøpesenterdirektør Marianne Sørbøe.

På de nye Alti-sentrene introduseres også Alti-kjedens maskoter, Ellie og Timba, som allerede er blitt populære yndlinger lokalt mange steder rundt om i landet.

Alti Harstad

– Internt sier vi ofte Alti best sammen, og det kommer veldig godt til uttrykk når vi nå blir flere under Alti-paraplyen! Sammen kan vi få til mye mer ut av markedskronene, og sammen med flere har vi det artig – og vi kan utvikle et enda bedre produkt, for kunder, ansatte og leietakere, sier Sørbøe.

Eiendomssjef Bård Bye og vaktmester Steven Roumimper fra Alti Svolvær bidro i Harstad, her sammen med Ellie og Timba.
Powered by Labrador CMS