Ill. Zalando
Ill. Zalando

Zalando bygger nok et stort lager

Med et nytt, stort lager i Rotterdam skal Zalando styrke sin posisjon i Benelux-landene. De skal mer enn doble omsetningen i regionen i løpet av fem år, blant annet ved å forkorte leveringstiden.

Publisert

Zalando melder at de skal bygge nok et stort fulfilment center, denne gang i Rotterdam i Nederland. Lageret blir på 140.000 m2 og kan lagre 16 millioner enheter. Det blir hele 1.500 arbeidsplasser, og investeringen er estimert til 200 millioner euro.

Lageret skal betjene kundene i Benelux-landene og legge grunnlag for ytterligere vekst i Vest-Europa.

Tidligere i år åpnet Zalando et tilsvarende lager i Brunna utenfor Stockholm som skal betjene de nordiske landene og gi kortere leveringstid.

Skal doble

Lageret får den høyeste graden av automatisering som Zalando har. Altså i øverste sjikt i retail.
De første pakkene skal forlate lageret på vei til kundene sommmeren 2021.

Kenneth Melchior, sjef for Zalando i Nord-Europa, uttaler:

Kenneth Melchior er sjef for Zalando i Nord-Europa.
Kenneth Melchior er sjef for Zalando i Nord-Europa.

– Benelux-markedet representerer en viktig del av Zalandos vekstambisjoner. I løpet av de fem kommende årene tar vi sikte på mer enn å doble våre inntekter i denne regionen og styrke vår posisjon som markedsleder. Åpningen av fulfilment-senteret i Blejswijk er avgjørende for å sikre den veksten. Vi ser fram til å styrke vårt tilbud til kundene ved å redusere leveringstiden og å lansere tjenester som levering samme dag.

Powered by Labrador CMS