Virkekonferansen: ‘Det var en gang et menneske’

Er det plass til mennesket i fremtidens arbeidsliv? På Virkekonferansen onsdag vil det bli presentert en fersk analyse av tjenestenæringenes stormende inntog i norsk næringsliv, og finne hvor mennesket passer inn i den gjennomdigitaliserte, automatiserte og bærekraftige fremtiden.

Publisert

I invitasjonen til konferansen skriver Virke: Det var en gang et menneske. Så kom frykten for at vi ble irrelevante og at kunstig intelligens skulle utmanøvrere folkevettet. Men det er fremdeles folk som utvikler teknologien, og folks behov som driver marked og etterspørsel. Den kunstige intelligensen vil fortsatt trenge folkevettet, men både rollene i arbeidslivet og arbeidslivet selv kommer til å endres.

Duell om fremtidens arbeidsliv

programmet står blant andre AP-leder Jonas Jahr Støre og arbeidsminister Anniken Hauglie som møtes i duell om fremtidens arbeidsliv. ASKO-topp Torbjørn Johannson og WWFs generalsekretær Bård Vegar Solhjell skal diskutere hvorvidt bærekraft faktisk er bra for business, og statsminister Erna Solberg forteller om å lede landet gjennom omstilling med innlegget «Når jeg styrer landet».

Andre deltagere:

  • Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen
  • Forfatter, finansanalytiker og siviløkonom Jo Nesbø
  • Første nestleder i LO Peggy Hessen Følsvik
  • Admi. direktør i Clas Ohlson Norge, Stine Trygg-Hauger

Konferansen vil også bli streamet live, opplyser Virke.

Relaterte dokumenter

Powered by Labrador CMS