Berit Svendsen og Rune Garborg skal begge løfte Vipps framover.
Berit Svendsen og Rune Garborg skal begge løfte Vipps framover.

Berit Svendsen til Vipps

Berit Svendsen sluttet nylig i direktørstilling i Telenor. Nå tar hun ansvaret for å bygge Vipps’ posisjoner utenfor Norge.

Publisert

− Vipps er absolutt et av de meste spennende selskapene i Norge akkurat nå. Jeg ville begynne i et selskap med teknologisk innovasjonskultur og internasjonale ambisjoner, og måten Vipps har vokst på og bygd merkevaren viser en stor gjennomføringskraft. Det passer meg som leder veldig godt. Jeg er svært fornøyd med å kunne lede enheten som skal ta Vipps ut i verden og konkurrere internasjonalt, sier Berit Svendsen.

Arbeidet med Vipps’ internasjonale satsning har pågått siden tidlig i år, og selskapet har allerede inngått avtaler i nye markeder som offentliggjøres i nær fremtid. Høy innovasjonskraft, kombinert med løsninger som allerede er testet i et av verdens mest digitaliserte markeder, gjør at man allerede nå ser en stor interesse fra utlandet. Nå forsterkes satsningen ytterligere.

− Det har vært viktig å finne rett person som kan sørge for at dette skyter fart. Vi kunne ikke ha drømt om å få en bedre leder på laget. Berit Svendsen er i tillegg en erfaren teknolog med solid kunnskap om digital ledelse. At hun nå velger å bli med på Vipps-reisen, gjør meg enda sikrere på at vi kommer til å lykkes, sier Rune Garborg, administrerende direktør i Vipps.

− Noen av de digitale fortrinnene vi har i Norge er spennende for mange markeder. Vi har solide konsepter og sterk teknologi vi nå tar ut i verden for fullt, og jeg gleder meg til å bidra til at Vipps lykkes med dette, sier Berit Svendsen.

Berit Svendsen blir en sentral del av Vipps´ ledergruppe, som er satt sammen av et tverrfaglig team. En av hovedambisjonene med sammensetningen av gruppen er å sikre høy fart og stor gjennomføringskraft.

− Å få plass Berit Svendsen i ledergruppa styrker laget ytterligere. Vi har viktig kompetanse fra bank, media, teknologi og finans, og Berit Svendsen kan utfordre oss med helt nye perspektiver fra sin mangeårige erfaring som leder i telecom, avslutter Garborg.

Powered by Labrador CMS