Hilde Britt Mellbye (Foto: Ellen Jarli)
Hilde Britt Mellbye (Foto: Ellen Jarli)

Hilde Britt Mellbye slutter i Vinmonopolet

Styret i Vinmonopolet har i dag inngått en avtale med administrerende direktør Hilde Britt Mellbye om at hun fratrer sin stilling den 30. april 2019.

Publisert

Hilde Britt Mellbye har vært administrerende direktør i Vinmonopolet siden 2016.

Har bidratt til videreutvikling

– Mellbye har gjort en svært viktig innsats i arbeidet med å initiere og etablere en ny strategi og verdiplattform for Vinmonopolet 2018-22, sier styreleder i Vinmonopolet Ellen Seip. Mellbye har bidratt til å videreutvikle Vinmonopolet i takt med samfunnets forventninger og behov. Arbeidet med å implementere denne strategien vil fortsette. Endring er alltid krevende. Det er ikke uvanlig at mye endring på en gang skaper friksjon. Styret har i samråd med Mellbye kommet til at en annen bør videreføre denne prosessen, sier Seip.

Har ulikt syn

– Vinmonopolet er et solid selskap med fantastiske medarbeidere. Sammen med styret har vi utviklet en offensiv og tydelig strategi for organisasjonens videre arbeid. Det har vært viktig for at Vinmonopolet også i fremtiden skal bestå som samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol. Diskusjoner har avdekket at styret og jeg har ulikt syn på hvordan organisasjonen skal ledes i årene fremover, og da er den naturlige konsekvensen at vi skiller lag, sier Hilde Britt Mellbye.

Elisabeth Hunter konstitueres

Styret konstituerer kjededirektør Elisabeth Hunter som administrerende direktør i selskapet fra den 1. mai 2019. Elisabeth Hunter har jobbet i selskapet siden 2012.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS