Med FrontZapp kan du telle varer med din iPhone.
Med FrontZapp kan du telle varer med din iPhone.

Tell varer med iPhone

– Dette var moro, skal vi telle varer hver måned fremover? Denne uttalelsen fra en av de ansatte i Retro i Trondheim sier mye om den nye varetellings-appen som Front Systems nå har lansert.

Publisert

Appen er utviklet for Iphone og gjør varetellingen raskere, mer effektiv og mer presis enn før. Og i tillegg unngår man, ifølge de som har testet verktøyet, mye av det kjedsommelige orket varetelling tradisjonelt blir forbundet med.

FrontZapp gjør det mulig å ta varetelling med Iphone. Appen omdanner de ansattes iPhone til en effektiv og kraftig varetellingsscanner. Dermed kan tellingen gjøres unna smart og effektivt uten store investeringer eller endringer på eksisterende pris-tagger, sier Haakon Skavhaug-Flender, partner og produktsjef i Front Systems, som har utviklet verktøyet.

iPhonen blir skanner

Appen lastes enkelt ned på Iphone og utnytter smart-teknologi i kameraet for å skanne strekkodene. Appen identifiserer strekkodene og gir god løpende oversikt over hvilke varer og størrelser som er skannet, og hva som gjenstår.

– Det blir stadig viktigere å ha god oversikt over lageret til enhver tid. For virksomheter som i tillegg til fysisk butikk også tilbyr varene sine i online-kanaler, er det helt avgjørende å ha oppdatert varebeholdning kontinuerlig. Kundens kjøpeatferd på nettet er annerledes enn i fysisk butikk, og kunden er bare et klikk unna konkurrenten om varelageret ditt ikke stemmer overens med det som vises i nettbutikken. Her vil FrontZapp gi store fordeler, sier Skavhaug-Flender.

Full kontroll

Retro i Trondheim og Bergen og Støy i Fredrikstad har tatt i bruk appen og vært med på å gi tilbakemeldinger underveis for å utvikle verktøyet.

Line Wangsmo i Retro teller varer to ganger i året og har brukt FrontZapp seks ganger. Hun er meget godt fornøyd: – Det var enkelt å laste ned og installere. Etter at en bruker logget seg inn og åpnet varetelling, kunne de andre som deltok i tellingen logge seg på. En del av displayet på telefonen fungerer som skanner. På resten av displayet har vi full kontroll over hva som til enhver tid er telt, både på egen telefon og hva de andre teller. Dette er en stor fordel i forhold til tradisjonelle varetelleskannere, hvor det er fort gjort å telle en vare to ganger, eller glemme noe. Her ser jeg hele tiden hva jeg har skannet, hva som står igjen og hva som telles av de andre, og det er enkelt å gå inn å korrigere feil. Tellingen går raskere og mer effektivt, og det føles mye tryggere, fordi vi føler at vi har full kontroll hele tiden. Og det kreves mye mindre etterarbeid, sier Wangsmo. Og kommentaren fra en av de ansatte:

– Dette var moro, skal vi telle hver måned fremover?

Også Celine Piiksi Pedersen, butikksjef i Støy i Fredrikstad, er fornøyd:

– Nå teller vi butikken mye raskere enn før. Dette er en revolusjonerende, enkel, ryddig og forståelig måte å telle din butikk på.

Med månedlige tellinger gjør denne appen våre tellinger mye lettere – og den er ekstremt tidsbesparende. Du har til en hver tid fullstendig oversikt gjennom hele varetellingen.

Powered by Labrador CMS