Kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen ved utbyggingsområdet i Langhus. (Foto: Sofie Skadal)
Kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen ved utbyggingsområdet i Langhus. (Foto: Sofie Skadal)

Utbygging sikrer netthandelsvekst

PostNords utbygging av terminalen på Langhus sikrer netthandelsvekst.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. PostNord opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer PostNord nå i en utvidelse og modernisering av terminalen ved Langhus.

– Vi gjør nå en investering i Oslo, for å sikre fremtidig vekst og utvikling, sier fungerende konsernsjef Annemarie Gardshol i PostNord. Investeringen bidrar til å utvikle vår kapasitet og nettverk i Norden og forsterke vår posisjon i det norske markedet.

Kraftig kapasitetsøkning

Satsingen på Langhus vil øke kapasiteten i Norge til 250 000 pakker/dag. Samtidig vil utbygging av sorteringsanlegget gi mer automatisert terminalhåndtering og gi bedre leveringspresisjon. Totalt skal det bygges ut 10 000 kvm. Utbyggingen starter i Q2 2019 og skal stå ferdig Q3 2020.

– Vi forventer ferdigstilling i midten av september, så den nye terminalen skal være godt innkjørt til Black Friday og julehandelen i 2020, avslutter Gardshol.

Betyr mye for Norge

– Dette betyr mye for oss i Norge. Det er en viktig forutsetning for å ta en sterk posisjon i det norske netthandelsmarkedet, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen. Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig - og blir også mer robuste med både Alfaset og Langhus som kan produsere store volumer.

– Dette er en av våre største investeringer i den femårsperioden vi er inne i og viser også at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger.

Powered by Labrador CMS