Eiere og ledere i Ferner Jacobsen tok imot prisen som årets beste butikk i motebransen. Fra v. Kjersti Jensen, Amanda Tønsberg, Chris Nikolaisen, Bror William Stende, Renate Vartdal, Øyvind Hjelkrem Haug, Jessica Ferner-Jacobsen og Calle Ferner.

Ferner Jacobsen årets beste motebutikk

– Ferner Jacobsen holder stilen. Butikken har vært et stilikon og et naturlig midtpunkt for kvalitetsklær og mote i Oslo i generasjoner. Det slo bransjedirektør Bror William Stende da Ferner Jacobsen ble kåret til årets butikk av Tekstilforum og Virke tirsdag.

Publisert

Overrekkelsen skjedde ‘på hjemmebane’ – i Ferner Jacobsens lokaler i Stortingsgaten, til stor overraskelse og begeistring for selskapets avdelingsledere og ansatte.

Juryens begrunnelse

I juryens begrunnelse heter det:

«Prisvinneren er en virksomhet preget av en god balansegang mellom det å ta vare på tradisjoner og være fremsynt, nytenkende og åpen for nye driftsmodeller. Bygget på grunnpilarer som kvalitet, høy servicegrad, høyt kvalifiserte medarbeidere og godt håndverk. En solid, veldrevet organisasjon med solid økonomi, preget av langsiktighet, men som alltid nytenkende og i stadig utvikling.»

Nettsatsing og nye tilbud

Nytenkningen har materialisert seg på mange områder:

• Ferner Jacobsen var tidlig ute med egen nettbutikk, som åpnet for fem år siden, noe som blir en stadig viktigere del av virksomheten, med samme høye krav til kvalitet og service som i de fysiske butikkene. Nettsalget utgjør i dag rundt 11 prosent av omsetningen.

• Det er utviklet egne merkevarer.

• En ny form for målsøm – «design your own» som er noe helt nytt i det norske markedet, og Ferner Jacobsen var tredje butikk på verdensbasis som introduserte konseptet, og det utvides i høst til et fullkonsept som også omfatter jeans og sko.

• Ekspresslevering av varer i Oslo i samarbeid Portabuddy

• Stadige lanseringer av nye, spennende merkevarer

Overraskende og inspirerende

– Overraskende, meget gledelig og svært inspirerende. Og mye takket være innsatsen til avdelingslederne og de ansatte. Slik oppsummerte eierne Calle Ferner og Jessica Ferner-Johansen og daglig leder Øyvind Hjelkrem Haug etter at bransjedirektør i Virke og redaktør Ove Hansrud i Tekstilforum hadde avbrutt dagens avdelingsledermøte og delt ut prisen.

(Kilde: Tekstilforum)

Powered by Labrador CMS