Ulrika Göransson er den nye toppsjefen i Teknikmagasinet. Foto: Teknikmagasinet

Ny toppsjef i Teknikmagasinet

Ulrika Göransson rykker opp fra å være innleiet konsulent til å bli ny toppsjef i Teknikmagasinet. Hun har tidligere inngått i Clas Ohlsons konsernledelse.

Publisert

Hos Clas Ohlson var hun direktør for strategi- og forretningsutvikling, inntil hun i fjor ble hentet inn som konsulent for Teknikmagasinet for å jobbe på samme felt for en ny oppdragsgiver.

– Jag ser veldig fram til mitt oppdrag som toppsjef for Teknikmagasinet. Vi fortsetter vår satsing på mobilreparasjoner, hvor jeg ser et enormt potensial fremover. Vi har flere spennende initiativer på sortimentsområdet som rulles ut i løpet av kort tid og har flere andre prosjekter på gang, sier Ulrika Göransson i en pressemelding.

Det vil skje ting med sortimentet til Teknikmagasinet.

– Vi er veldig glad for å få Ulrika i denne rollen. Hennes lange strategiske erfaring innen detaljhandel sammen med den dype kunnskapen om Teknikmagasinet hun har opparbeidet i løpet av det siste året, vil være til stor nytte for oss, sier Teknikmagasinets eier Peter Gyllenhammar.

Teknologimagasinets nåværende VD Catherine Sahlgren vil fortsette i selskapet som styremedlem.

Catherine Sahlgren (Foto: Teknikmagasinet)

Så sent som 20. juni meldte Retailmagasinet.no: «Bare ett år etter forrige runde med gjeldsforhandlinger i Teknikmagasinet, har styret vedtatt en ny. Butikkene i Norge vil ikke bli påvirket.»

Powered by Labrador CMS