Én prosent vekst for Teknikmagasinet i desember

Teknikmagasinet oppnådde i desember en i vekst i netthandelen på 27%. Totalomsetningen for måneden økte med én prosent. Året var også preget av at kjeden var gjennom en gjeldssanering.

Publisert

Black Friday ​​og november ble sterke for Teknikmagasinet, ca 10% høyere sammenlignet med året før.

– Det er morsomt å se at netthandelen vår går så bra. Det er verdt å merke seg er at vi klarer veksten på nettet med en opprettholdt driftsmargin, sier Catherine Sahlgren, administrerende direktør i Teknikmagasinet.

Samlet sett hadde Teknikmagasinet en vekst på ca 1 % i desember sammenlignet med året før. Det norske og svenske og markedet var lokomotiver, mens Finland mistet noe.

– Vi er fornøyd med julesalget siden tallene er basert på det samme antall butikker. Så dette er en organisk vekst. Vi går ut av desember med en veldig sterk balanse og kasse. Det er godt jobbet siden vi gikk ut av "rekonstruktion" (sanering av gjeld) for bare seks måneder siden. Nå jobber vi hardt med forretningsutvikling, der vi blant annet har et nytt konsept som vil bli lansert innen kort tid, fortsetter Catherine.

Teknikmagasinet har 134 butikker og nettbutikk i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg, og selskapet har totalt ca 650 ansatte.

Catherine Sahlgren er administrerende direktør i Teknikmagasinet.
Powered by Labrador CMS