– Vi ønsker å legge enda bedre til rette for å spre den litteraturen kundene ønsker seg, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.
– Vi ønsker å legge enda bedre til rette for å spre den litteraturen kundene ønsker seg, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.

Coop og Tanum samarbeider om bøker

I samarbeid med Coop åpner Tanum bokutsalg i nesten 700 Coop-butikker over hele landet.

Publisert

Under paraplyen Tanum Concept vil det etableres en ny, stor boksatsing i Coops dagligvarebutikker. Målet er å øke tilgjengeligheten til bøker for Coops kunder.
- Bøker er noe våre kunder, som også er våre medeiere, er veldig opptatt av. Vi ønsker å legge enda bedre til rette for å spre den litteraturen kundene ønsker seg. Derfor skal det bli enklere å finne aktuelle bøker der man handler sine dagligvarer, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge SA.

- Ambisjonen til Coop er å sette sitt preg på bokmarkedet og doble omsetningen av bøker i egne butikker. Avtalen vil gi et tydeligere bokkonsept i butikk og økt tilgjengelighet for bestselgere.

- Vi har over 1,6 millioner medeiere og flere millioner handler i våre butikker hver eneste dag. Derfor er det få andre aktører som treffer så mange kunder, og vi ser frem til å bli enda bedre på tilbudet av bøker, sier Stokke.

For Tanum innebærer samarbeidsavtalen med Coop et betydelig antall flere utsalgssteder.
- Vi ser frem til å samarbeide med en stor, profesjonell og fremtidsrettet aktør. Vårt mål er å være den fremste i norsk bokbransje på digitale og kundevennlige løsninger samtidig som vi kontinuerlig utvikler Tanums posisjon som fysisk bokhandel. Samarbeidet med Coop styrker vår satsning og er et viktig bidrag i arbeidet med å bygge fremtidens Tanum, sier konsernsjef Tom Harald Jenssen.

Cappelen Damm-eide Tanum vil etter dette bestå av Tanum Bokhandel, Tanum Consept, Tanum.no og Tanum Bokklubber.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter.

I tillegg driver Coop ca 120 byggevarehus.

Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, f. eks. elektro.

Powered by Labrador CMS