Superdry åpnet flaggskipbutikk

Det britiske mote- og livsstilsmerket Superdry åpner nå en av sine største flaggskipbutikker – av alle steder – i Oslo.

Publisert

Flaggskipsbutikken i Bogstadveien 10 vil være 600m2 fordelt på to etasjer hvor Superdry skal introdusere nye livssilskategorier som Sport og Snø og samtidig vise fram sortimentet med klær, tilbehør og sko i premium kvalitet.

– I de siste årene har vi diskutert med franchisepartneren vår, Axel Melbye, muligheten om en flaggskipbutikk i Oslo, når rett lokale ble ledig. Axel og hans team har ekspandert Superdry i Norge og er nå klare for å åpne flaggskipsbutikken i Oslo, noe vi gleder oss veldig til, sier Thomas Schröder, områdesjef for Superdry.

Personlighet, ikke alder

Superdry har vist konsekvent vekst i Norge, og dette lokalet vil bli den største franchisebutikken i Europa. - Vi har hørt på kundene våre og deres ønske om et større utvalg Superdry-produkter.

– Dette er en unik mulighet til å ønske nye og spennende kunder velkommen til vår fantastiske nye flaggskipsbutikk i Oslo og vise frem kvaliteten og bredden hos Superdry, sier Axel Melbye, franchisepartner og eier av flaggskipsbutikken. Superdry fokuserer på å skape fantastiske klær gjennom lidenskap for design, kvalitet og passform, som kan ses gjennom deres kreativitet. Merket er kjent over hele verden med sin tydelige identitet hvor det er personligheten som definerer kundene deres, ikke alderen.

Powered by Labrador CMS