Løsninger for vareplukk ved netthandel omfattes av den nye rammeavtalen mellom StrongPoint og SPAR International. Ill. foto.

SPAR International gjør StrongPoint til foretrukken leverandør

SPAR International har pekt ut StrongPoint som foretrukken leverandør gjennom en ny rammeavtale for løsninger for vareplukk ved netthandel, klikk og hent og kontanthåndtering i butikk.

Publisert

Internasjonalt har dagligvarekjeden SPAR 13.500 butikker i 48 land, deriblant Norge. StrongPoint har i utgangspunktet vært leverandør til SPAR i flere land, og nå listes StrongPoint som foretrukket leverandør på SPAR Internationals intranett.

CEO Jacob Tveraabak i StrongPoint uttaler:

Jacob Tverabak er CEO i StrongPoint

– Vi er stolte over at StrongPoint er valgt som foretrukken leverandør av en slik global dagligvareaktør. Vi kan nå tilby lettere tilgang til våre enestående netthandelsløsninger for alle SPAR-partnere som fortsetter å investere og skalere sine tilbud på nett, samtidig som kjøp i butikk blir enklere og mer friksjonsfritt.

StrongPoint har over 400 ansatte i Norge, Sverige, Baltikum og Spania. Sammen med sine partnere har de virksomhet i mer enn 20 land.

SPAR International hadde i 2020 en omsetning på 39,8 milliarder euro.

Powered by Labrador CMS