Vellykkede åpninger for Rituals

Steen & Strøm melder at Rituals har hatt knallåpninger på to av deres kjøpesentre i høst. Nerstranda og Vinterbro hedres med henholdsvis verdens beste og tredje beste åpningsdag.

Publisert

Nordmenn har vist begeistring for det nye kosmetikk- og velvære konseptet og "løper mann av huse" for å sikre seg produktene.

– Lanseringen på disse to sentrene har gått over all forventning og det er blitt en formidabel suksess, sier Eduard van Santen, Managing Director Nordics hos Rituals.

Rituals ble etablert i år 2000 og har i dag 700 butikker i 27 land. Grunnleggeren Raymond Cloosterman sa ved oppstarten:

– I passionately believe that we can transform our daily routines into more meaningful moments if we simply slow down and pay just a little bit more attention to the little things.

Denne filosofien ledet til et konsept som favner om spa-produkter til hjemmebruk, hudpleie, sminke og produkter til hjemmet.

Konseptet fant sist uke også veien til den nordligste del av verden; Nerstranda i Tromsø. Og her slo tromsøværingene til med verdens beste åpningsdag.

– Dette er ikke hverdagskost i lille Tromsø, så det er vi strålende fornøyde med, sier senterleder Veronica Evertsen, som mener Rituals er et trendy og urbant konsept som passer som hånd-i-hanske til bysenteret i hjertet av Tromsø. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS