Philip Reiler (head of PR Norway) og Henning Eriksen (Norgessjef) er fornøyd at Specsavers er med på lista til Great Place to Work.

Specsavers eneste fra retail på topplisten til Great Place to Work for Europa

Optikerkjeden Specsavers satser bevisst på å skape et godt arbeidsmiljø, noe som blant annet resultert i 18. plass på Great Place to Work-listen i Europa.

I kategorien multinasjonale selskaper, får optikerkjeden en 18. plass på listen over Europas beste arbeidsplasser. Specsavers er eneste retailkjede på listen over de 25 beste arbeidsplassene: Norgessjef Henning Eriksen, trekker frem den unike bedriftskulturen som et av de store fortrinnene i kjeden.

- Det er dyktige medarbeidere som gjør Specsavers til et et flott sted å jobbe. Jeg tror fokuset på øyehelse og engasjementet for å gjøre kvalitetsbriller tilgjengelig for alle, gjenspeiles i at man opplever jobben sin som meningsfylt. Tidligere undersøkelser viser at vi har en bedriftskultur der man opplever at kolleger stiller opp for hverandre, og dette representerer en verdi vi ønsker å utvikle og ta godt vare på, fastslår Eriksen.

Hvordan tror du Covid-19 situasjonen har påvirket arbeidsmiljøet?

- Det blir faktisk et av temaene i den neste undersøkelsen fra Great Place to Work, som vi gjennomfører i disse dager. Den høyst spesielle situasjonen har helt sikkert påvirket hvordan medarbeiderne opplever selskapet sitt og jeg tror vi kommer til å få mange verdifulle tilbakemeldinger her. Vi er opptatt av å raskt kunne tilpasse oss ulike situasjoner, samtidig som vi ivaretar behovene til medarbeiderne, sier Henning Eriksen.

Powered by Labrador CMS