Kjøpmann Kjetil Klepsvik har dobbel grunn til å feire SPAR Steinsland i høst: Kåret til ‘Årets butikk i kjeden’ – og torsdag er det femårsjubileum. Gode medarbeidere får smake når champagnen sprettes.

Femårsjubilerer i flytsone

SPAR Steinsland kunne ikke fått en bedre ramme rundt sitt 5-årsjubileum som skal feires torsdag. Tidligere i høst ble den kåret til `Årets butikk’ i kjeden som teller 294 SPAR- og EUROSPAR-butikker.

Av Odd Henrik Vanebo

Omsetningsveksten de siste månedene er på 20 prosent.

Det betyr at kjøpmann Kjetil Klepsvik har all grunn til å glede seg over at butikken hans er inne i en god flytsone. Kåringen har naturligvis medført lokal entusiasme og stolthet:

– Ja, kåringen er godt mottatt, med masse gratulasjoner, bekrefter Klepsvik.

Omsetningen har utviklet seg positivt.

SPAR Steinsland

– De siste to månedene har vi hatt en omsetningsøkning på 20 prosent, som varer ved. Jeg må vel kunne tro at kåringen i alle fall ikke har hatt negativ påvirkning, sier den nøkterne kjøpmannen til Retailmagasinet.

Lokal møteplass

‘Årets butikk’ bidrar tungt i nærmiljøet og har en rolle som den lokale møteplassen, skriver juryen i sin begrunnelse for å lande på SPAR Steinsland som årets SPAR-butikk:

«Kjøpmannen setter seg tydelige og langsiktige mål, og jobber strukturert mot disse i tett samarbeid med sine lojale ansatte. Butikken kjennetegnes av hyggelig betjening og god service. Årets butikk bidrar også tungt til lokalmiljøet og sponser blant annet lokale fotball- og håndballag.».

25 års bransjeerfaring

Kjøpmann Kjetil Klepsvik har vært i bransjen i 25 år, og han sier at alle i butikken virkelig har stått på de siste fem årene for å komme dit butikken er i dag.

– Vi jobber jevnt og trutt etter en rød tråd og det har gitt resultater. Nå går vi alle sammen og gliser her på butikken, det er veldig godt å få anerkjennelse og dette er jo det gjeveste man kan oppleve i vårt system, sier kjøpmann Kjetil Klepsvik.

Solid vekst i 2019

– SPAR Steinsland er en lokal møteplass som kundene setter stor pris på. Kjøpmann Kjetil Klepsvik har over flere år gjort en strålende jobb med butikken og leverte en solid vekst i 2019. Det er sterkt, forteller kjededirektør Ole Christian Fjeldheim.

Powered by Labrador CMS