Ski Storsenter
Ski Storsenter

Kjøpesentre stenger ned igjen

Som følge av utbruddet av den britiske varianten av koronaviruset i Nordre Follo kommune, har Helsedirektoratet og FHI innført strenge tiltak for Oslo-området, og kjøpesentre stenger ned.

I første omgang stenges kjøpesentre i Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn og Våler, i tillegg til Nordre Follo.

Søndag kveld ble det også innført strenge tiltak også i de 15 randsonekommunene Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde og Skiptvet.

Matbutikker holder åpent

Matbutikker kan holde åpent, samt apotek og bensinstasjoner i både de 10 kommunene og de 15 randsonekommunene:

• Utsalgsteder for dyrefor og andre nødvendighetsartikler for kjæledyr og husdyr

• Salgsvirksomhet til landbruk og dyreproduksjon

• Lager- og grossist-delen i forretninger som selger til håndverksvirksomhet og lignende

• Bandasjister

• Optikere

• Vinmonopolet.

Definisjonen av matbutikker inkluderer også kiosker, helsekost og andre som i hovedsak omsetter matvarer.

Vågsenteret i Ytre Enebakk
Vågsenteret i Ytre Enebakk

Sentrene følger lojalt opp

Retailmagasinet har gjort en liten sveip rundt på hjemmesidene til noen av sentrene:

Kolbotn Torg:

«Etter råd fra FHI og øvrige helsemyndigheter har kommuneoverlegen i Nordre Follo kommune bestemt å gjennomføre inngripende tiltak til situasjonen er avklart.

For oss betyr dette at våre butikker og restauranter holder stengt til og med onsdag 27/1. Unntak er Coop Mega, Post i butikk og Boots Apotek som holder åpent som vanlig.»

Ski storsenter:

«Viktig melding

På grunn av pålagte koronatiltak er det kun matbutikker, apotek, take-away og enkelte servicetilbud/butikker som har åpent.»

Vinterbro Senter:

«I forbindelse med smittesituasjonen som har oppstått er vi pålagt å stenge butikker og spisesteder uten take away, fra kl. 12 lørdag 23/1. Dette vil gjelde til og med 31/1.

Vågsenteret, Ytre Enebakk

På grunn av tiltakene som er gjort av regjeringen holdes flere av butikkene på Vågsenteret stengt til 31.01.21. Vi følger opp og forholder oss selvfølgelig til dette og flere har redusert åpningstid.»

Powered by Labrador CMS