ÅRETS BUTIKKLEDER: Sherri Grønvold hos Skoringen ble årets butikkleder på Strømmen Storsenter. Foto: Strømmen Storsenter

Sherri og Skoringen med storeslem

Sherri Grønvold fra Lillestrøm ble kåret til Årets butikkleder under Strømmen Storsenter Awards lørdag kveld. Ikke nok med det, hennes butikk Skoringen Strømmen ble også kåret til Årets butikk.

Publisert

Strømmen Storsenter hadde denne gangen lagt sin årlige prisutdeling til et eget sirkustelt, og foran flere hundre gjester og stor stemning ble det altså Sherri Grønvold som jobber på Skoringen Strømmen som ble kåret til Årets butikkleder 2017.

I statuttene heter det at prisen tildeles en butikkleder som gjennom året har vist kreative, dynamiske og målrettede kremmerevner overfor sine kollegaer i sin butikk og omliggende butikker på Strømmen Storsenter.

– Årets butikkleder har gjennom året vist stor evne som en proaktiv aktør i og rundt Strømmen Storsenter. Til tross for betydelig konkurranse fra flere store aktører i skobransjen på Storsenteret har hun tviklet butikken og sine kollegaer på en slik måte at hennes butikk ofte presenteres foran konkurrentene, forteller juryen.

De sier videre:

– Butikklederen har vist gode evner som teamleder, og hennes evner til å få med seg sine kollegaer i butikken, er forbilledlig og har medført at hun også blir betraktet som en av sin kjedes desidert beste butikkledere. Butikken har også vist betydelig positiv omsetningsvekst i et år som for mange skobutikker har vært meget tøft. Årets butikkleder 2017 fremstår som meget pliktoppfyllende, og hun overholder rapporterings- og kontrollrutiner som følger med butikklederansvaret i Strømmen Storsenter. Hennes smittende positivitet, omsorgsfulle holdning og kremmeregenskaper, er et foregangseksempel for andre butikkledere.

ÅRETS BUTIKKLEDER: Sherri Grønvold hos Skoringen ble årets butikkleder på Strømmen Storsenter. Foto: Strømmen Storsenter

Når så prisen for Årets butikk skulle deles ut, var det igjen Skoringen Strømmen som kunne stikke av med førstepremien.

Hvert år kårer Strømmen Storsenter den butikken som gjennom året har utmerket seg på en helhetlig best måte blant Strømmen Storsenter oppimot 200 butikker. I statuttene heter det at butikken må være meget markedsorientert, og følge kravene til ulike kontrollrutiner som følger med å være en butikk i et senter.

– Årets butikk 2017, Skoringen Strømmen, har utmerket seg som en aktiv faghandelsbutikk, som både drifts- og markedsmessig har vært meget aktive i 2017. Dette for å skaffe seg en markedsmessig sterk lokal posisjon, innenfor en meget konkurranseutsatt bransje hvor store kjedekonkurrenter dominerer det regionale marked. Servicetestene som er gjennomført i butikken, har også vist gode resultater, forteller juryen.

Skoringen Strømmen har hatt fokus på økt aktivitet og bedret servicenivå, for å skaffe nye kundegrupper gjennom hele 2017, samt møte konkurransen fra blant annet netthandelen, som ofte omtales som skobransjens største utfordrer.

– De ansattes positive engasjement og søken etter forbedringsområder, er et foregangseksempel for andre. Omsetningsmessig er Skoringen Strømmen blant de desidert beste i Skoringen-kjeden i Norge, og har vært blant vekstvinnerne i 2017 både på Strømmen Storsenter og i sin kjede, sa juryen videre og dermed kunne jubelen slippes løs når ansatte fra Skoringen entret scenen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS