På Ski Storsenter er senterledelsen skuffet.
På Ski Storsenter er senterledelsen skuffet.

Skuffet over manglende lettelser

Publisert

Senterleder på Ski Storsenter Gro Collett uttrykker i et intervju med Østlandets Blad skuffelse over at Helse- og omsorgsdepartementet tirsdag ikke kom nye lettelser på kjøpesentre slik at flere butikker kan åpne.

Etter å ha holdt pusten i tre uker og ventet på gode beskjeder, ble det litt nedtur, sier hun til lokalavisen. Hun understreker at Ski Storsenter følger alle tiltakene som kommer, og som nå går veldig utover de ansatte som er permittert, og utover butikkdrivere.

Senterleder Gro Collett ved Ski Storsenter.
Senterleder Gro Collett ved Ski Storsenter.

Flere som stusser

Collett viser til at er flere som stusser over at kafeer og restauranter på sentrene får holde åpent, men ikke små klesbutikker. I den forbindelse viser hun til en undersøkelse fra Virke, som viser at det kjøres ca. 2 kilometer for å komme seg til kjøpesentrene, mens egne kundeundersøkelser viser at man kjører i gjennomsnitt i 13 minutter for å komme til Ski Storsenter.

– Ergo er mer lokale enn det man kanskje tenker seg, sier senterlederen, som konkluderer at det ikke henger på greip at de inngripende tiltakene fortsetter.

Tiltak forlenget

Tiltakene for Nordre Follo og Ås, som er i Ring 2 (med tiltaksnivå D) vil gjelde til onsdag 17. februar.

Powered by Labrador CMS